Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Raptors'' paraksta līgumu ar Vilsonu, Kaminskis nonāk ''Hawks'' rindās

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Raptors'' paraksta līgumu ar Vilsonu, Kaminskis nonāk ''Hawks'' rindās
Frenks Kaminskis pret Kavai Lenardu. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Toronto ''Raptors'' parakstījusi jaunu līgumu ar uzbrucēju Dīdžeju Vilsonu, vēsta ārzemju mediji un kluba reportieris Džošs Levenbergs. Pie līguma tikmēr ticis arī traumu nomāktais Frenks Kaminskis.

26 gadus vecais Vilsons pievienojās ''Raptors'' decembrī, kad parakstīja desmit dienu līgumu. Atlikušās sezonas gaitā viņš parakstīja vēl divus desmit dienu līgumus ar klubu, taču nu ticis pie ilgtermiņa saistībām.

Jaunais līgums paredz, ka Vilsons pārstāvēs Toronto nākamās divas sezonas. Otrais gads gan ir kluba izvēle. Kā komandai, tā arī tās vadībai ļoti patīk Vilsons un viņa spēles stils.

Aizvadītajā sezonā Vilsons ņēma dalību vien četros mačos. Visas spēles tika aizvadītas tieši ''Raptors'' rindās. Četrās spēlēs viņš izcēlās ar vidēji 7.5 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām, 1.3 rezultatīvām piespēlēm, tik pat pārtvertām bumbām un 0.3 bloķētiem metieniem.

Vilsons ir paguvis pārstāvēt arī Milvoki ''Bucks'' un Hjūstonas ''Rockets''. Kopš 2017. gada, kad Dīdžejs pievienojās līgai, viņš NBA ietvaros devies laukumā 146 regulārās sezonas spēlēs.

Brīvais aģents Frenks Kaminskis tikmēr noslēdzis līgumu uz vienu sezonu ar Atlantas ''Hawks''. Amerikāņu basketbolists palīdzēs Atlantai gan spēka uzbrucēja, gan centra pozīcijā.

Pagājušajā sezonā basketbolists iedzīvojās traumā, kas rezultējās operācijā. Iepriekšējais klubs Fīniksas ''Suns'' viņu atbrīvoja no saistībām vien deviņas spēles pirms regulārās sezonas beigām.

Kaminskis NBA ietvaros devies laukumā 377 pamatturnīra mačos. Viņš izcēlies ar 9.4 punktiem, 4.1 atlēkušo bumbu un 1.6 rezultatīvām piespēlēm vidēji katrā no tiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/toronto-raptors-...