Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Beinss plāno atgriezties NBA, ''Grizzlies'' un ''Knicks'' paraksta līgumus

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Beinss plāno atgriezties NBA, ''Grizzlies'' un ''Knicks'' paraksta līgumus
Ārons Beinss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijušais spēlētājs Ārons Beinss plāno atgriezties NBA un pavisam drīz aizvadīs individuālos treniņus Lasvegasā ar vairākām vienībām. Memfisas ''Grizzlies'' un Ņujorkas ''Knicks'' tikmēr katra parakstījusi pa vienam jaunam līgumam.

NBA apritē atgriezīsies centrs Ārons Beinss. Basketbolists pagājušajā vasarā pārstāvēja Austrālijas izlasi Tokijas olimpiskajās spēlēs un guva muguras smadzeņu traumu. Piektdien viņš Lasvegasā aizvadīs individuālos treniņus ar vairākām NBA komandām.

Ārons pagājušajā vasarā pavadīja gandrīz divus mēnešus slimnīcā. Sportists atsāka nodarboties ar basketbolu vien janvārī. 35 gadus vecais Beinss ir atguvies un gatavs pārsteigt kritiķus.

Beinss NBA ir pavadījis deviņas pilnas sezonas. Aizvadīto sezonu viņš gan likumsakarīgi izlaida. Individuāli sekmīgākā sezona viņam bija 2019. gadā, kad pārstāvot Fīnikas ''Suns'', viņš guva 11.5 punktus, savāca 5.6 atlēkušās bumbas, atdeva 1.6 rezultatīvas piespēles, bloķēja 0.5 metienus un pārtvēra 0.2 bumbas vidēji spēlē.

Savā karjerā basketbolists ir paguvis pārstāvēt Sanantonio ''Spurs'', Detroitas ''Pistons'', Bostonas ''Celtics'', Fīniksas ''Suns'', kā arī Toronto ''Raptors''.

ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis tikmēr informē, ka Memfisas ''Grizzlies'' pagarinājusi līgumu ar aizsargu Džonu Končaru. Končars ''Grizzlies'' rindās ir pavadījis trīs pilnas sezonas un jaunais līgums paredz vēl tik pat. Tas viņam garantēs 19 miljonus ASV dolāru.

Aizvadītā sezona viņam bija individuāli produktīvākā. 72 mačos viņš izcēlās ar vidēji 4.8 punktiem, 4.6 atlēkušajām bumbām, 1.5 rezultatīvām piespēlēm, 0.6 pārtvertām bumbām un 0.3 bloķētiem metieniem.

Končars līgai pievienojās kā brīvais aģents, jo netika izvēlēts NBA draftā. Nedraftētā aizsarga ienākumi no NBA līdz ar šo līgumu ir sasnieguši 30 miljonus ASV dolāru.

''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' panākusi vienošanos ar centra pozīcijā spēlējošo Jeriko Simu. Jeriko jaunais līgums ar ''Knicks'' paredz saistības uz trim gadiem.

Aizvadītā sezona bija Jeriko debijas sezona. Pērn viņš tika draftēts ar kopējo 58. izvēli. 41 spēlē viņš izcēlās ar vidēji 2.2 punktiem, 4.1 atlēkušo bumbu, 0.5 rezultatīvām piespēlēm, tik pat bloķētiem metieniem un 0.3 pārtvertām bumbām.

     [+] [-]

, 2022-07-08 19:33, pirms 2 gadiem
Cerams ka pēc traumas būs tas pats spēlētājs, labs karstasinīgs, manuprāt aizsardzībā arī var nospēlēt, noderētu Wizards!

     [+] [-]

, 2022-07-08 19:50, pirms 2 gadiem
Prieks! Viņa stāsts tomēr bija negaidīts un smags