Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Jazz'' varētu aizmainīt Klārksonu: ieinteresētas ir ''Grizzlies'', ''Bucks'' un vēl

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Jazz'' varētu aizmainīt Klārksonu: ieinteresētas ir ''Grizzlies'', ''Bucks'' un vēl
Džordans Klārksons (#00) un Jannis Adetokunbo (#34). Foto: AP/Scanpix

Pēc Rudī Gobēra un Donovana Mičela aizmainīšanas Nacionālās basketbola asociācijas ( NBA) Vienība Jūtas ''Jazz'' ir devusies pārbūves fāzē. Aizmainīts varētu tikt arī Džordans Klārksons, kuru vairākas komandas kāro iegūt, vēsta ārzemju mediji.

''Sports Illustrated'' žurnālists Brets Sīgels atklājis, ka basketbolistā ieinteresētas ir Memfisas ''Grizzlies'', Milvoki ''Bucks'', Sakramento ''Kings'' un arī Toronto ''Raptors''. Ieinteresētas ir arī citas vienības, taču šīs ir bijušas vistuvāk tam, lai maiņa tiešām notiktu.

30 gadus vecais saspēles vadītājs līgai pievienojās 2014. gadā, kad ar kopējo 46. izvēli viņu draftēja Vašingtonas ''Wizards''. Klubā viņš neuzspēlēja, uzreiz nonākot Losandželosas ''Lakers'' rindās un pēcāk uzspēlējot arī Klīvlendas ''Cavaliers''.

Klārksons Jūtā ir pavadījis divas ar pusi sezonas, kurās nācis laukumā kā sestais spēlētājs. Aizvadītajā spēlē viņš izcēlās ar vidēji 16 punktiem, 3.5 atlēkušajām bumbām, 2.5 rezultatīvām piespēlēm, 0.8 pārtvertām bumbām un 0.2 bloķētiem metieniem 79 pamatturnīra mačos.

Klārksona bagāžā ir 600 spēļu pieredze, kā arī izslēgšanas spēļu garša. Viņa līgums ir 13.3 miljonus ASV dolāru vērts un liela daļa no komandām to var atļauties. Jūta varētu būt ieinteresēta viņu aizmainīt un pieprasījums pēc viņa neizpaliktu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/jordan-cla...

     [+] [-]

, 2022-09-07 09:27, pirms 2 gadiem
Nu Toronto viņš lieliski iederētos un vēl vienu labu aizsargu viņiem ļoti, ļoti vajadzētu. Ar diviem aizsargiem izvilkt visu sezonu ir nereāli. Un tas jau pierādījās pagājušajā sezonā. Ujiri vietā nekavējoties piedāvātu lottery aizsargātu 1.k drafta izvēli vai vēl labāk - Flinu un divas 2.k drafta iespējas. Trešais variants ir mainīt Očuvu pret Klārksonu, bet jautājums vai Eindžu interesēs šis spēlētājs.
Pārējām nosauktajām komandām nu gan viņu nevajag vai nav ko dot pretī.