Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bīls kļuvis par desmito spēlētāju NBA vēsturē ar neaizmainīšanas punktu līgumā

Agris Suveizda

Bīls kļuvis par desmito spēlētāju NBA vēsturē ar neaizmainīšanas punktu līgumā
Bredlijs Bīls. Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas komanda Vašingtonas "Wizards" šonakt oficiāli parakstīja līgumus ar Bredliju Bīlu un Delonu Raitu un veica maiņu ar Denveras "Nuggets", pret Kenteiviusu Koldvelu-Poupu un Išu Smitu saņemot Montei Morisu un Vilu Bārtonu.

Vienošanās par augstāk minētajiem darījumiem bija zināmas jau iepriekš – atlika vienīgi nokārtot formalitātes, taču galvenais jaunums ir "Wizards" līdera Bīla jaunā līguma detaļas, kuras noskaidrojusi ESPN. 29 gadus vecais uzbrūkošais aizsargs, kā gaidīts, parakstījis piecu gadu līgumu par 251,1 miljonu ASV dolāru, bet līguma piektā sezona par aptuveni 57,1 miljonu būs ar spēlētāja izvēli un līgumā ir iekļauts rets punkts par veto tiesībām maiņas darījumu gadījumā. Tāpat Bīla līgumā ir punkts par 15% prēmiju, ja nu viņš ar paša atļauju tomēr tiek aizmainīts.

Bīls kļuvis tikai par desmito spēlētāju līgas vēsturē un par vienīgo aktīvo spēlētāju, kura līgumā ir punkts par neaizmainīšanu. Šādu punktu var iekļaut tikai to spēlētāju līgumos, kuri līgā spēlē vismaz astoņas sezonas un kuri šo komandu, ar kuru paraksta līgumu, pārstāv vismaz četras sezonas. Bīls Vašingtonas "Wizards" rindās ir jau kopš 2012. gada, kad viņš tika draftēts ar trešo numuru – pēc Entonija Deivisa un Maikla Kida-Gilkrista.

Plaukstas savainojuma dēļ Bīls aizvadītajā sezonā piedalījās tikai 40 spēlēs, vidēji 36,0 minūtēs sakrājot 23,2 punktus, 6,6 rezultatīvas piespēles, 4,7 atlēkušās bumbas un 3,4 kļūdas. Bīls no tālienes trāpīja tikai 30,0% metienu – viņa karjeras antirekords. Dāvja Bertāna bijusī un Kristapa Porziņģa jaunā komanda ar 35 uzvarām un 47 zaudējumiem Austrumu konferencē ieņēma 12. vietu. NBA draftā "Wizards" ar 10. numuru izvēlējās uzbrūkošo aizsargu Džoniju Deivisu.

     [+] [-]

, 2022-07-07 12:14, pirms 2 gadiem
Kāpēc pārējie tādu punktu neiekļauj līgumā. Saimnieki neparakstās vai līguma summa tad būtu mazāka. Vergu laiki tak ir beigušies.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-07 12:23, pirms 2 gadiem
Es domāju ka saimnieki neparakstās. Vienīgias gadijums ko es atceros bija ar Melo, bet tur bija liels čakars aizmianīt pēc tam.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-07 12:44, pirms 2 gadiem
Zināms jau bija sen kad viņš paliks Wizards sastāvā, citos ziņu portālos jau to sen varēja izlasīt, šeit drusku par lēnu 1-2 dienas par lēnu, bet runājot par līgumu, labs spēlētājs, redzēs kā ies ar KP , ir iegūti 2 labi spēlētāji, manuprāt Wizards ir labi pastrādājuši un vēl var pastrādāt Moriss-Beal-Kuzma-KP-Gafords, rezervē 10 piks, un Barton, manuprāt vēl var pastrādāt un iegūt vēl labus rezervistus, kas var nospēlēt lomu, ar centru viss ir labi SF arī labi, vēl vajag lomās spēlētāju, PG žēl ka Payton II nevarēja dabūt atpakaļ, labs aizsargs! Būs interesanti pavērot sezonu Wiz. ,bet vēl vairāk gribas redzēt kādu lomu dos un uzņems KP un kā nospēlēs Džonijs Deivis! Gribas redzēt vēl kādu papildinājumu!

     [+] [-]

, 2022-07-07 13:23, pirms 2 gadiem
Bez tevis nosauktajiem vēl ir Hachimura, Avdija un Wright, kas var sniegt ievērojamu pienesumu it īpaši jau Hachimura

  +3 [+] [-]

, 2022-07-07 13:28, pirms 2 gadiem
Ar veselu KP un Bīlu Wizardi sāk izskatīties pēc playoff komandas!
Ir labi džeki, kuri šiem diviem līderiem ir spējīgi pienest ieročus..

  +1 [+] [-]

, 2022-07-07 13:50, pirms 2 gadiem
Skaidrs, ka viņš nekur nevēlās doties. Visiem spēkiem vēlas palikt Wašingtonā. Protams - te ir visi draugi, radi, īpašumi, bērniem skola, max lielākā iespējamā alga. Kāpēc kaut kur doties!?. Komanda arī ir laba un var pārsteigt. Viņam ir blakus labākais garais spēlētājs kāds jebkad bijis viņa komandā. Liela daļa spēlētāju ritīgi dusmojās, kad viņus kārtējo reizi aizmaina - nekādas stabilitātes dzīvē. Bīls nodrošinās - malacis.

     [+] [-]

, 2022-07-07 14:12, pirms 2 gadiem
jaudīgs šāds punkts. Labs aģents Bīlam. Ne par velti aģents tweetā tiek pieminēts.

     [+] [-]

, 2022-07-07 15:31, pirms 2 gadiem
Burvjiem labs sastāvs uz 22/23 sezonu, tik tiešam. Ja viesiem ar veselību būs ok, būšu pārsteigts ja nebūs EAST TOP5.

     [+] [-]

, 2022-07-07 15:57, pirms 2 gadiem
GreenKu$h rakstīja: Burvjiem labs sastāvs uz 22/23 sezonu, tik tiešam. Ja viesiem ar veselību būs ok, būšu pārsteigts ja nebūs EAST TOP5.
Sastāvs jau labs, bet nu joprojām lieli jautājumi par aizsardzību.
Tāpēc prognozēju ka nebūs TOP5 auztrumos.