Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Trail Blazers'' plāno atbrīvoties no Bledso, Mārtinam 20 miljonu līgums ar ''Heat''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Trail Blazers'' plāno atbrīvoties no Bledso, Mārtinam 20 miljonu līgums ar ''Heat''
Eriks Bledso. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Portlendas ''Trail Blazers'' ir ceļā uz komandas pārbūvi un plāno atbrīvot no saistībām 32 gadus veco aizsargu Ēriku Bledso. Maiami ''Heat'' tikmēr noslēgusi 20 miljonu ASV dolāru vērtu līgumu ar Keilebu Mārtinu.

Portlendas ''Trail Blazers'' plāno atbrīvoties no Ērika Bledso. Bledso tā arī nepaguva uzspēlēt Portlendas rindās. Basketbola apskatnieks Sams Čaranija informē, ka vairākas komandas varētu būt ieinteresētas viņu iegūt.

Bledso NBA ir pavadījis 12 pilnas sezonas, kurās pārstāvējis piecas dažādas komandas. Individuāli produktīvākā sezona viņam bija 2016. gadā, kad spēlēja Fīniksas ''Suns'' rindās. 66 mačos viņš izcēlās ar vidēji 21.1 punktu, 6.3 rezultatīvām piespēlēm, 4.8 atlēkušajām bumbām, 1.4 pārtvertām bumbām un 0.5 bloķētiem metieniem.

Aizvadītā sezona Losandželosas ''Clippers'' rindās viņam nebija īpaši sekmīga. 54 mačos viņš izcēlās ar vidēji 9.9 punktiem, 4.2 rezultatīvām piespēlēm, 3.4 atlēkušajām bumbām, 1.3 pārtvertām bumbām un 0.4 bloķētiem metieniem. Tā bija viņa vājākā statistika kopš 2012./2013. gada sezonas, kad savas karjeras trešajā sezonā viņš arī pārstāvēja ''Clippers''.

Ierobežotais brīvais aģents Keilebs Mārtins tikmēr parakstījis jaunu līgumu uz trim gadiem ar Maiami ''Heat'' vienību. Jaunās saistības viņam garantēs vairāk nekā 20 miljonus ASV dolāru.

Mārtins aizvadītajā sezonā jau pārstāvēja ''Heat''. Tā bija viņa individuāli sekmīgākā sezona. 60 mačos viņš guva vidēji 9.2 punktus, savāca 3.8 atlēkušās bumbas, atdeva 1.1 rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un bloķēja 0.5 metienus.

     [+] [-]

, 2022-07-07 08:33, pirms 2 gadiem
Ļoti labi, Bledso liela alga,lai atbrīvojas un sāk strādāt un rast PLAY-OFF cienīgu komandu! Ar vienu zvaigzni Blazers nepietiks!

     [+] [-]

, 2022-07-07 10:17, pirms 2 gadiem
Protams, ka turēt komandā šādu spēlētāju, kurš nevar nekādā veidā palīdzēt komandai, nav jēgas. Ja būtu vēl kādi 4 milj. algā, tad varētu domāt. Bet nu pa 19 ir ļoti neloģiski turēt. Un kas svarīgi, šie 19 milj. neparādīsies algu sarakstā, jo garantēta ir maza summa šajā pēdējā gadā 3.9 milj.
Tā kā pareizs lēmums. Protams būtu jēdzīgāk to līgumu iemainīt pret Tērneru vai kaut ko tādu un tad Indiana atlaiž Bledso piemēram. Bet nu gan jau komandai ir sava stratēģija.
Mārtinam labs līgums - tāds stabils aizsardzības wings, pa 7 milj. ideāli.