Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vokers un Lenards nosaukti par NBA nedēļas labākajiem

Andrejs Siliņš

Vokers un Lenards nosaukti par NBA nedēļas labākajiem
Kavai Lenards
Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labākajiem pagājušās nedēļas spēlētājiem nosaukti Šarlotes "Hornets" aizsargs Kemba Vokers Austrumu konferencē un Sanantonio "Spurs" uzbrucējs Kavai Lenards Rietumu konferencē.

"Hornets" pagājušajā nedēļā izcīnīja divas uzvaras un piedzīvoja vienu zaudējumu, bet Vokers vidēji guva 27,7 punktus, atdeva 6,3 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas un pārtvēra 1,3 bumbas. 26 gadus vecais Vokers NBA aizvada sesto sezonu, bet šogad pirmo reizi karjerā tika izvēlēts dalībai Visu zvaigžņu spēlē.

Jau divu tādu spēļu pieredze ir Kavai Lenardam, kurš palīdzēja "Spurs" pagājušajā nedēļā izcīnīt uzvaras visās trīs aizvadītajās spēlēs. Lenards vidēji guva 32 punktus, izcīnīja 9,0 bumbas zem groziem, atdeva 4,3 rezultatīvas piespēles, kā arī pārtvēra 4,0 bumbas, kas bija labākais rādītājs starp visiem līgas spēlētājiem.

Naktī uz 2. martu mačā pret "Pacers" Lenards 2,6 sekundes pirms beigām izrāva savai komandai minimālu uzvaru (100:99). Savukārt naktī uz 5. martu Lenards ar 34 punktiem, desmit bumbām, piecām piespēlēm un sešām pārtvertām bumbām sekmēja uzvaru pār "Timberwolves" (97:90). Tā bija Lenarda 90. spēle pēc kārtas, gūstot vismaz desmit punktus.

Izmantotie resursi:
NBA.com