Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Simonss noslēdz trīs gadu līgumu ar Orlando ''Magic''

Simonss noslēdz trīs gadu līgumu ar Orlando ''Magic''
Džonatons Simonss
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Orlando ''Magic'' panācis vienošanos ar brīvo aģentu Džonatanu Simonsu par basketbolista pievienošanos komandai.

27 gadus vecais Simonss aizvadīto sezonu pavadīja vienā no spēcīgākajām NBA komandām Sanantonio ''Spurs''. Pagājušajā sezonā viņš bija latviešu basketbolista Dāvja Bertāna komandas biedrs, taču nākamajā stiprinās Orlando ''Magic'' sastāvu.

Simonss, kurš savā karjerā nav izgājis cauri NBA draftam, noslēdzis trīs gadu līgumu ar Orlando ''Magic'', taču šobrīd plašākai sabiedrībai vēl nav zināms, cik lielu algu viņš saņems. Šai starpsezonā Simonss bija ierobežoti brīvais aģents, taču ''Spurs'' atteicās no viņa tiesībām un tādējādi jebkura cita komanda varēja iegūt aizsargu savā īpašumā.

Pērn Simonss aizvadīja 78 spēles, mačā pārsvarā iesaistoties no rezervistu soliņa. Tāpat aizsargs tika pie solīda spēles laika izslēgšanas cīņas, kas gan lielā mērā pateicoties Tonija Pārkera un Kavai Lenarda savainojumu likstām.Sezonas laikā viņš sakrāja vidēji 6,2 punktus, savāca 2,1 atlēkušās bumbas, un padeva 1,6 piespēles.

Jāpiebilst, ka par Simonsu interesējās arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas ''Knicks''.

Izmantotie resursi: Bleacher Report | Sports. Highlights. News. Now.

     [+] [-]

, 2017-07-15 02:24, pirms 7 gadiem
Vogels veido savu jauno komandu,tik aizsargos nav paarprodukcija?