Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Biļetes uz Lebrona un Veida rīkoto labdarības spēli izpērk 2 stundu laikā

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

Biļetes uz Lebrona un Veida rīkoto labdarības spēli izpērk 2 stundu laikā
Maiami "Heat" līdzjutēji
Foto: AP/Scanpix

Sestdien norisināsies Lebrona Džeimsa un Dveina Veida organizētā labdarības paraugspēle ar nosaukumu ''South Florida All-Star Classic.'' Spēle norisināsies Floridas universitātē.

Sestdien Floridas universitātē norisināsies NBA spēlētāju labdarības paraugspēle. Pasākumā piedalīsies tādas zvaigznes, kā Lebrons Džeims, Dveins Veids, Kriss Bošs, Džons Vols, Kriss Pols, Karmelo Entonijs, Kevins Durants, Rasels Vestbruks un tās ir tikai dažas no zvaigznēm, kas jau piekritušas dalībai.

Kāds vīrs vārdā Rosado ar savu sievu pie biļešu tirzniecības kasēm ieradās jau 16 stundas atrāk, lai iegūtu biļetes uz ''South Florida All-Star Classic'' spēli. Rosado neslēpj saviļņojumu: ''Tā nebūs vienkārša spēle, tā būs lielākā ''All-Star'' spēle Maiami, kopš 1990.gada. Es jūtos ļoti, ļoti laimīgs, ka man izdevās iegūt šīs divas biļetes 50 dolāru vērtībā.''

Biļetes tirzniecībā nonāca neilgi pirms pimdienas pusdienlaika. 40 minūšu laikā tika izpārdotas visas 100 dolāru vērtās sēdvietas, bet 50 dolāru vērtajām, augšējā līmeņa sēdvietām vajadzēja tikai par stundu vairāk laika.
Floridas universitātes arenā ir tikai 5000 sēdvietu, tāpēc daudziem nācās biļešu tirzniecības vietas pamest neapmierinātiem.

Pēc tam abi spēles organizētāji neslēpa savu prieku par lielo atsaucību. Džeims savā ''Twitter'' kontā ierakstīja sekojošu ziņu: ''Man I love u all for the support,'' bet Veids bija ietvītojis "Respect and thanks for the love."

Izmantotie resursi:
Tickets for NBA stars in Miami sell out in two...

Cik Jūs būtu gatavi maksāt par šāda līmeņa paraugspēli?

  • 60

  • 50

  • 9

  • 14

  • 61


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-05 13:30, pirms 13 gadiem
nu vareeja jau ritko Heat areenaa to speeli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-05 18:27, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Tāpēc jau arī biļete maksā 50-100$. Tur jau katrs bomārs var atļauties aiziet uz šo spēli, atšķirība no NBA spēles
"rīkoto labdarības spēli "

Sanāk bomāri priekš bomāriem?