Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bruklina panāk viena gada vienošanos ar teju divus gadus izlaidušo Vorenu

Emils Ozerinskis

Bruklina panāk viena gada vienošanos ar teju divus gadus izlaidušo Vorenu
Tīdžejs Vorens cīņā ar Goranu Dragiču. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) brīvo aģentu tirgū Bruklinas "Nets", virs kuras karājas jautājumi par Kevina Durenta un Kairija Ērvinga iespējamajām maiņām, panākusi viena gada vienošanos ar Tīdžeju Vorenu.

28 gadus vecais Tīdžejs Vorens jaunajā sezonā spēlēs Bruklinas "Nets" rindās, panākot vienošanos uz vienu sezonu. Iepriekš uzbrucējs bijis viens no Indianas "Pacers" rezultatīvākajiem spēlētājiem, tomēr piedzīvotais pēdas stresa lūdzums pēdējo divu sezonu laikā basketbolistam ļāvis aizvadīt tikai četras spēles. Tādēļ šis viena gada līgums dos iespēju Vorenam pierādīt, ka spēlētājs ir gatavs atgriezties NBA apritē, lai nopelnītu iespēju tikt pie ilgtermiņa līguma nākamajā starpsezonā.

2019./2020. gada sezonā Vorens aizvadīja savu individuāli sekmīgāko sezonu, vidēji gūstot 19,8 punktus un izcīnot 4,2 atlēkušās bumbas zem groziem. Vorens pirms nonākšanas Indianas "Pacers" piecas sezonas pavadīja Fīniksas "Suns" rindās.

Tāpat ar Bruklinas "Nets" viena gada vienošanos panācis cits bijušas "Pacers" spēlētājs Edmonds Sumners, kuram pagājušo sezonu nācās izlaist Ahileja cīpslas traumas dēļ. Savā līdz šim labājajā sezonā 26 gadus vecais aizsargs guvis 7,5 punktus.

Bruklinas "Nets" superzvaigzne Kevins Durents pieprasījis komandai tikt aizmainīts. Tāpat arī Kairija Ērvinga sakarā briest spēlētāja pārcelšanās uz citu komandu. Ņemot vērā apstākli, ka Bruklinas "Nets" visas savas tuvāko gadu pirmās kārtas drafta izvēles atdevusi Džeimsa Hārdena darījumā uz Hjūstonu, "Nets" vienībai ir bezjēdzīgi veidot pārbūvi un cerēt uz augstām izvēlēm, jo tās ceļotu uz Teksasu, tādēļ Bruklinas vienība ar maiņām un parakstītajiem spēlētājiem centīsies palikt konkurētspējīga cīņā par izslēgšanas spēlēm.

Šodien pie sava pirmā parakstītā spēlētāja tikusi arī Sanantonio "Spurs", kas vienojusies par 32 gadus vecā Gorgī Dženga pievienošanos Grega Popoviča trenētajai vienībai. Senegālas centrs Sanantonio komandā jau aizvadīja 16 spēles 2021. gadā, bet līdz šim pēdējā centra spēlētāja pieturvieta bija Atlantas "Hawks", kuras rindās spēlētājs aizvadītajā sezonā guva 3,5 punktus un izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-05 17:47, pirms 2 gadiem
Tīdzējs

     [+] [-]

, 2022-07-05 17:48, pirms 2 gadiem
Vorens pirms nonākšanas Indianas "Pacers"

Ko viņš izdarīja pirms? Kāds šeit rakstus pārlasa? Vai jau zinat, ka retais vispār tālāk par virsrakstu nelasa?

  -1 [+] [-]

, 2022-07-05 18:04, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Vorens pirms nonākšanas Indianas "Pacers"

Ko viņš izdarīja pirms? Kāds šeit rakstus pārlasa? Vai jau zinat, ka retais vispār tālāk par virsrakstu nelasa?
Papildinot Tevis rakstīto - "tomēr piedzīvotais stresa lūzums". Kas Vorenam salūza? Stress?

  +1 [+] [-]

, 2022-07-05 18:15, pirms 2 gadiem
markes rakstīja: Papildinot Tevis rakstīto - "tomēr piedzīvotais stresa lūzums". Kas Vorenam salūza? Stress?
Šis jau bija šeit runāts.... tāda lieta izrādās eksistē.

     [+] [-]

, 2022-07-05 22:10, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Šis jau bija šeit runāts.... tāda lieta izrādās eksistē.
Stress šajā gadījumā ir kā lūzuma ierosinātājs. Stress (sasprindzinājums) kaulos, muskuļos, saitēs. Taču lūzums pats ir kaulam.

     [+] [-]

, 2022-07-06 10:54, pirms 2 gadiem
markes rakstīja: Papildinot Tevis rakstīto - "tomēr piedzīvotais stresa lūzums". Kas Vorenam salūza? Stress?
te un citur var palasīt, kas tie par lūzuma veidiem:

https://www.doctus.lv/raksts/medici...