Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo: ''Neviens nebija pelnījis fināla MVP balvu vairāk par Kariju''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Adetokunbo: ''Neviens nebija pelnījis fināla MVP balvu vairāk par Kariju''
Jannis Adetokunbo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki ''Bucks'' līderis Jannis Adetokunbo uzskata, ka neviens basketbolists nav pelnījis fināla vērtīgākā spēlētāja apbalvojumu vairāk par Stefenu Kariju.

''Protams, ka esmu informēts par to, ka ''Warriors'' izcīnīja čempiones titulu. Apsveicu viņus ar to. Viņi ļoti smagi strādāja un cīnījās cauri grūtībām. Viņi ir spēlējuši kopā desmit gadus un aizvadījuši fantastisku dekādi. Tas ir neticami. Tā ir dinastija,'' ''Renaissance Man'' podkāstā sacīja Adetokunbo.

Goldensteitas ''Warriors'' finālsērijā ar 4:2 apspēlēja Bostonas ''Celtics'', izcīnot ceturto titulu astoņu sezonu laikā. Milvoki ''Bucks'' tikmēr tieši ''play-off'' otrajā kārtā septiņās spēlēs atzina ķeltu pārākumu. Milvoki titulu izcīnīja 2020./2021. gada sezonā, kad finālā ar 4:2 pieveica Fīniksas ''Suns''. Šāds rezultāts finālsērijā ir bijis jau četrus gadus pēc kārtas.

''Neviens cilvēks pasaulē nebija pelnījis fināla MVP balvu vairāk par Kariju. Viņš atdeva sevi visu un es esmu ļoti priecīgs par Goldensteitas triumfu,'' turpināja ''Bucks'' līderis.

Karijs finālsērijas sešos mačos izcēlās ar vidēji 31.2 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām, piecām rezultatīvām piespēlēm, divām pārtvertām bumbām un 0.2 bloķētiem metieniem. Neviens no komandas biedriem neguva vairāk par 18.3 punktiem vidēji spēlē.

Lai gan NBA sezona ir noslēgusies, šonakt oficiāli tiks atklāta NBA vasaras līga, kurā dalību ņems arī latviešu basketbolists Rodions Kurucs, pārstāvot Toronto ''Raptors''.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/giannis-st...

     [+] [-]

, 2022-07-05 21:06, pirms 2 gadiem
Ka nu ņems!