Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Maiņu gaidošais Hārdens pievienojies ''76ers'' treniņnometnei

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Maiņu gaidošais Hārdens pievienojies ''76ers'' treniņnometnei
Džeimss Hārdens. Foto: AFP/Scanpix

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas ''76ers'' basketbolists Džeimss Hārdens, kurš vēlas tikt aizmainīts uz citu komandu, otrdien ieradies Kolorādo, lai pievienotos komandas treniņnometnei.

ESPN ziņo, ka Filadelfijas ''76ers'' viens no līderiem Džeimss Hārdens, kurš joprojām sagaida iespēju tikt aizmainītam, otrdienas vakarā ieradies Kolorādo, lai pievienotos komandas sagatavošanās posmam pirms jaunās sezonas. Nav gan zināms, kad viņš varētu ar komandu sākt trenēties.

Hārdens, kurš šajā vasarā lēma pieņemt sava līguma pēdējā gada opciju, vēlāk izteica ''76ers'' vēlmi tikt aizmainītam, jo bija vīlies par to, ka viņam netika piedāvāts ilgtermiņa līgums. Kā savu galamērķi viņš noteica Losandželosas ''Clippers'', bet basketbola operāciju prezidentu Derilu Moreju nosauca par meli, ar kuru kopā vairs nekad nestrādāšot.

Optimistiskāki ir Filadelfijā, kas īpaši nozīmīgas pārrunas ar ''Clippers'' par Hārdena aizmainīšanu neveica. Gaidāmajā sezonā spēlētājs pelnīs nedaudz virs 35 miljoniem ASV dolāru un divus plānotos algas maksājumus ''76ers'' viņam ir jau izmaksājis. Vasarā klubs iekļāvās termiņā, lai veiktu 25% līguma samaksu, kas bija jāizdara līdz 1. jūlijam, bet vēl 25 % tika samaksāti līdz pagājušajai piektdienai. Mediju dienā, kuru Hārdens neapmeklēja, gan jaunais galvenais treneris Niks Nērss, gan jau minētais Morejs pauda optimismu par ātru situācijas atrisinājumu. Tajā pastāv divi plāni - viens, kurā Hārdens ir ''76ers'' spēlētājs, un otrs, kurā nav.

''Zinu, ka viņš nebija šeit šodien,'' pēc otrdienas treniņa teica Nērss. ''Ja viņš būs rīt, tad veiksim nepieciešamos pārkārtojumus. Redzēsim, kas notiks,'' turpināja galvenais treneris, kurš iepriekš vairākus gadus trenēja Toronto ''Raptors'', ar to kļūstot par NBA čempionu.

Karjeras laikā bez Filadelfijas Džeimss Hārdens spēlējis arī Oklahomsitijas ''Thunder'', Hjūstonas ''Rockets'' un Bruklinas ''Nets''. Arī Hjūstonā un Bruklinā basketbolists pieprasīja maiņas veikšanu. Šī situācija nedaudz līdzinās laikam Hjūstonā, jo arī tad notikumi risinājās pirms sezonas. Sākoties tai, viņu aizmainīja uz Bruklinu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-10-04 19:06, pirms gada
iet Westbricka pēdās.