Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Thunder'' informē par jaunu līgumu ar veterānu Muskalu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Thunder'' informē par jaunu līgumu ar veterānu Muskalu
Oklahomsitijas ''Thunder'' centrs Maiks Muskala (#33). Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Oklahomsitijas ''Thunder'' apstiprinājusi jaunas saistības ar centra pozīcijā spēlējošo Maiku Muskalu, vēsta ārzemju mediji.

''Thunder'' ziņoja par līguma pagarināšanu ar basketbolistu pirms 35 dienām. Klubs noraidīja 3.5 miljonus ASV dolāru lielu komandas opciju un parakstīja līgumu uz vienu sezonu par 2.6 miljoniem tā vietā. Tagad tas ir oficiāls.

Martā basketbolists iedzīvojās potītes traumā, kas lika viņam sezonu noslēgt priekšlaicīgi. 43 mačos viņš guva vidēji astoņus punktus un savāca trīs atlēkušās bumbas.

31 gadu vecais Muskala NBA ir pavadījis deviņas sezonas, kurās devies laukumā 432 pamatturnīra cīņās. Pirms divām sezonām viņš uzrādīja savu individuāli produktīvāko sniegumu. 2020./2021. gada sezonā viņš devās laukumā 35 mačos, izceļoties ar 9.7 punktiem un 3.8 atlēkušajām bumbām vidēji katrā no tām.

Savu NBA karjeru viņš iesāka Atlantas ''Hawks'' rindās. Klubā viņš pavadīja piecus gadus, pēc tam pusi sezonas uzspēlējot arī Filadelfijas ''76ers'' un Losandželosas ''Lakers''. Oklahomsitijā viņš spēlē jau pēdējās trīs sezonas.

''Thunder'' ir iestrēgusi komandas pārbūves stadijā un Muskala jaunajā sezonā uzņemsies veterāna statusu.

''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija tikmēr informē, ka Fīniksas ''Suns'' noslēgusi jaunu līgumu ar Išu Veinraitu. Līgums gan ir uz vienu sezonu un tas ir divvirzienu - 1.7 miljonu apmērā.

Veinraits ir 27 gadus vecs uzbrucējs, kuram aizvadītā sezona NBA bija pirmā. 45 mačos viņš guva vidēji 2.4 punktus un savāca 1.2 atlēkušās bumbas. Laukumā viņš gan pavadīja tikai vidēji astoņas minūtes.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/okc-thunde...

     [+] [-]

, 2022-08-04 22:22, pirms 2 gadiem
31 gads basketbolistam nav veterāna vecums, labākie gadi uz laukuma vēl tikai priekšā!

     [+] [-]

, 2022-08-04 22:30, pirms 2 gadiem
Leitnants rakstīja: 31 gads basketbolistam nav veterāna vecums, labākie gadi uz laukuma vēl tikai priekšā!
Visi nav Lebroni. Daudziem karjera ir galā.

Un vispār angliski jau 3 gadīgo sauc par 3 year veteran. Tas nenozīmē, ka veterāns, bet gan 3 gadu stāžs.