Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ibaka vēl gadu turpinās spēlēt "Bucks" rindās

Emils Ozerinskis

Ibaka vēl gadu turpinās spēlēt "Bucks" rindās
Seržs Ibaka. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA brīvo aģentu tirgū jaunā nedēļa iesākusies ar Serža Ibakas vienošanos palikt aizpērnās sezonas čempiones Milvoki "Bucks" sastāvā.

Kongo dzimušais 32 gadus vecais garā gala spēlētājs Seržs Ibaka vienojies par palikšanu Milvoki "Bucks" klubā, kuram Spānijas izlasē spēlējušais Ibaka pievienojās februārī pēc četru komandu maiņas darījuma. Ibaka lēmis par spēlēšanu buku rindās uz vienu sezonu.

Ibakam nākamā sezona būs jau 14. NBA čempionātā. Pirmos septiņus gadus 208 cm garais basketbolists pavadīja Oklahomsitijas "Thunder" komandā, kas basketbolistu 2017. gadā aizmainīja uz Orlando "Magic", kur gan spēlētājs neaizvadīja pilnu sezonu, pirms maiņu termiņa beigām nonākot Toronto "Raptors" vienībā. 2019. gadā ar Kanādas komandu Ibaka kļuva par NBA čempionu, bet sezonu pēc titula izcīnīšanas Ibaka devās Kavai Lenarda pēdās uz Losandželosas "Clippers", kur centra spēlētājs pavadīja pusotru sezonu.

Aizvadītajā sezonā pēc nonākšanas Milvoki komandā regulārajā turnīrā Ibaka paspēja aizvadīt 19 spēles, atzīmējoties ar caurmērā septiņiem punktiem un 5,3 atlēkušajām bumbām.

Pēc karstām pirmajām divām dienām brīvajā aģentūrā, kas bija pildītas ar lielu līgumu parakstīšanu un vairākām spēlētāju maiņām, brīvdienās tirgus atdzisa un notikumu bija pavisam maz. Arī šodien ļoti lielu aktivitāti nebūtu pamata gaidīt, jo amerikāņi šodien svin savus lielākos svētkus - Neatkarības dienu.

     [+] [-]

, 2022-07-04 21:31, pirms 2 gadiem
Ibaks rindās spēlēs Ibaks!

     [+] [-]

, 2022-07-04 23:11, pirms 2 gadiem
32 gadi jau tiek pie Penšiem likts? Nabaga Udonis Haslems..