Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hawks" plāno papildināt sastāvu ar Kalderonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Hawks" plāno papildināt sastāvu ar Kalderonu
Hosē Kalderons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubu Atlantas "Hawks" papildinās pieredzējušais spāņu saspēles vadītājs Hosē Kalderons.

Hosē Kalderons sezonu sāka Losandželosas "Lakers" rindās, 24 spēlēs laukumā pavadot 12 minūtes un gūstot 3,3 punktus. Pēcāk bija plānots, ka viņš pievienosies 2015. gada čempionei Goldensteitas "Warriors", tomēr pēc Kevina Durenta savainojuma plāni mainījās, un viņa vietu aizņēma Mets Bārnss.

"Warriors" gan pildīja solījumu un parakstīja līgumu ar Kalderonu par veterāna minimumu jeb 400 tūkstošiem dolāru, taču pēc divām stundām ar viņu līgums tika lauzts. Tādā veidā Goldensteita samaksāja Kalderonam solīto summu, bet atbrīvoja vietu sastāvā.

35 gadus vecais saspēles vadītājs tuvākajā laikā pievienosies Atlantas "Hawks", kas vēlas Kalderonu pēdējās pieejamās vietas sastāvā aizpildīšanai. Komanda var ar viņu slēgt jaunu līgumu, vai pārņemt "Warriors" saistības, maksājot 400 tūkstošus par sezonu. Tas kļūs zināms līdz sestdienas pēcpusdienai.

Pagājušajā sezonā Kalderons spēlēja Ņujorkas "Knicks", piedaloties 72 spēlēs, visas sākot starta pieciniekā. Viņš vidēji guva 7,6 punktus un atdeva 4,1 rezultatīvu piespēli. Kopā ar Spānjas izlasi viņš 2006. gadā kļuva par pasaules čempionu, tāpat izcīnīti divi olimpiskie sudrabi un viena bronza.

Ar 34 uzvarām un 26 zaudējumiem Atlantas "Hawks" pašlaik ieņem piekto vietu Austrumu konferencē un cīnās par sava laukuma priekšrocībām izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-03-03 21:37, pirms 8 gadiem
idioti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-03 22:26, pirms 8 gadiem
Nu nez. Šis dārgs čalis. Baigā stundas likme 200k/h. Atl nebūs pa sālītu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja