Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Maģiskais Džonsons atgriežas un kļūst par "Lakers" īpašnieku padomnieku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maģiskais Džonsons atgriežas un kļūst par "Lakers" īpašnieku padomnieku
Maģiskais Džonsons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Losandželosas "Lakers" leģenda Maģiskais Džonsons atgriezies organizācijā, lai īpašniekiem palīdzētu ar basketbola un biznesa lēmumiem. Tikmēr Milvoki "Bucks" un Šarlotas "Hornets" vienojušies par maiņas darījumu.

Ērvins Maģiskais Džonsons ir viens no visu laiku labākajiem saspēles vadītājiem. 2,06 metrus garais basketbolists piecas reizes kļuvis par NBA čempionu, trīs reizes tiekot atzīts par fināla MVP. Tāpat Džonsona kontā ir trīs MVP balvas no regulārās sezonas.

Šodien viņš atgriezies Losandželosas "Lakers" organizācijā, lai palīdzētu īpašniecei Dženijai Basai ar basketbola un biznesa lēmumiem. Tāpat Džonsona pienākumos ietilpst sadarbošanās ar treneriem, spēlētāju novērtēšana un padomu sniegšana, nākotnes izvērtēšana, lai atrastu labāko ceļu pretī izaugsmei un panākumiem.

"Maģiskais Džonsons ir viens no NBA vislabākajiem spēlētājiem, un ir patīkami redzēt viņu atgriežamies Losandželosas "Lakers". Viņš ir īpašs cilvēks, dzimis līderis ar nerimstošu kaislību pret basketbolu un bagātīgām zināšanām," teica NBA komisārs Adams Silvers.

"Visi zina, ko man nozīmē Losandželosas "Lakers". Gadu gaitā esmu apsvēris citas iespējas menedžmentā, tomēr "Lakers" vienmēr bijusi mana pirmā un vienīgā izvēle. Darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai palīdzētu "Lakers" atgūt pelnīto vietu starp NBA labākajām komandām," norādīja Džonsons.

Tikmēr par maiņas darījumu vienojušās Milvoki "Bucks" un Šarlotas "Hornets" komandas. Uz Milvoki dosies Rojs Hiberts, kurš iepriekš pārstāvējis arī Losandželosas "Lakers", un Spensers Heiss, kamēr pretējā virzienā ceļos Mailzs Plamlī. Lai atbrīvotu vietu jaunpienācējiem, "Bucks" grasās šķirties no Stīva Novaka. Savukārt "Hornets" sastāvu papildināšot ar centru Maiku Tobiju no D līgas, ar kuru tiks parakstīts līgums uz desmit dienām.

Izmantotie resursi:
NBA.com
The Vertical with Woj | Yahoo Sports

     [+] [-]

, 2017-02-02 22:54, pirms 8 gadiem
Lielākās maiņas notiks pēc zvaigžņu spēles.

     [+] [-]

, 2017-02-03 00:29, pirms 8 gadiem
nez ko kObe dara pa šo laiku?

     [+] [-]

, 2017-02-03 02:35, pirms 8 gadiem
Atpuushas

     [+] [-]

, 2017-02-03 10:45, pirms 8 gadiem
Dīvaina maiņa. 1. Hornets atdod 2 no saviem 3 labākajiem rim protectoriem un 2. Bucks, kuriem jau tā ir pilna komanda ar 5. un 4. nr, paņem klāt vēl divus... Tā jau viņu jaunais talants Meikers nekad netiks pie spēlēšanas. Ja nu vienīgi Bucks nedomā kādus garos treidot tālāk.
Par Maģisko - viņš jau visu laiku trinās apkārt tiem leikeriem, vienīgi tagad viņa padomdevēja statuss tiek noformēts oficiāli.