Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA fināliste "Celtics" maiņas darījumā tiek pie Brogdona

Emils Ozerinskis

NBA fināliste "Celtics" maiņas darījumā tiek pie Brogdona
Malkoms Brogdons. Foto: AP/Scanpix

NBA brīvās aģentūras tirgu satricinājuši iespējami Bruklinas "Nets" maiņas darījumi, taču pie ļoti vērtīga papildinājuma tikusi Bostonas "Celtics", kas ieguvusi pēdējo sezonu Indianas "Pacers" līderi Malkomu Brogdonu.

29 gadus vecais saspēles vadītājs Malkoms Brogdons negaidīti nonācis jaunā komandā. Indianas "Pacers" aizmainījusi savu pēdējo sezonu līderi uz Austrumu konferences čempioni Bostonas "Celtics", kas NBA finālā sešu spēļu sērijā piekāpās Goldensteitas "Warriors".

Kā viens no Bostonas komandas klupšanas akmeņiem finālā uzsvērts augsta līmeņa saspēles vadītāja trūkums. Nu Breds Stīvens atrisinājis šo jautājumu, papildinot ķeltu rindas ar Brogdonu, kurš pagājušajā sezonā "Packers" sastāvā caurmērā guva 19,1 punktu, izcīnīja 5,1 atlēkušo bumbu un veica 5,9 rezultatīvas piespēles.

Apmaiņā pret savu pamatsastāva saspēles vadītāju Indianas "Pacers" ieguvusi vācu garo spēlētāju Danielu Taisu, 22 gadus veco perimetra spēlētāju Āronu Neismitu, lietuviešu izcelsmes kanādieti Niku Stausku un Malīku Fitsu un Džuanu Morganu, tā pat kā 2023. gada drafta izvēli.

Ime Udoka trenētā komanda šajā darījumā nebija spiesta šķirties no neviena komandas pamatkodola spēlētāja, kas Bostonas līdzjutējiem ļauj cerīgi raudzīties uz nākamo sezonu, lai atkārtotu un uzlabotu aizvadītās sezonas panākumus un cīnītos par NBA čempiontitulu.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/nba-offsea...

     [+] [-]

, 2022-07-01 21:06, pirms 2 gadiem
Ja būs vesals, tad labs pastiprinājums Bostonai

     [+] [-]

, 2022-07-01 21:11, pirms 2 gadiem
Carmello rakstīja: Ja būs vesals, tad labs pastiprinājums Bostonai
Tas ir liels jautājums.
Viņam katra sezona trakāk un trakāk,un tad vēl Pacers vnk iedod līgumu jaunu

     [+] [-]

, 2022-07-01 21:12, pirms 2 gadiem
ļoti labi, daži nba apskatnieki fantazēja par Westbruka iesmērēšanu Indianai pret Brogdonu.

     [+] [-]

, 2022-07-01 21:37, pirms 2 gadiem
Beidzot BOS ir ļooti labs PG. Lielisks darbs Stīvensam. Protams., ka šajā situācijā bija jāiet all-in. Nebrīnīšos ja šis būs bijis pēdējais puzles kauliņš titulam. Tagad ir 9 spēlētāji, kuri visi var spēlēt līdz pat finālam. Taisa vietā kāds rezerves centrs regulārajai sezonai jāpaņem vai jāsavāc atpakaļ Taiss kad šo atskaitīs IND varbūt. Nav pat svarīgi ko parakstīs atlikušos piecus spēlētājus.

  +2 [+] [-]

, 2022-07-02 00:42, pirms 2 gadiem
Packers būš čempiņi. Ozerinsky mvp

     [+] [-]

, 2022-07-02 08:23, pirms 2 gadiem
kurš pagājušajā sezonā "Packers" sastāvā
ierāmējam.

     [+] [-]

, 2022-07-02 11:59, pirms 2 gadiem
Dabuja Brogdonu par sviestmaizi. ja butu ligas boss liktu veto sai mainai