Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBS sezonas stabilās vērtības atzinību piešķir Linardam Jaunzemam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

LBS sezonas stabilās vērtības atzinību piešķir Linardam Jaunzemam
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers

Latvijas Basketbola savienība (LBS) turpina nosaukt sezonas balvu ieguvējus vietējā klubu basketbolā. Par sezonas stabilo vērtību nosaukts ''Ventspils'' viens no līderiem Linards Jaunzems.

Latvijas Basketbola savienība (LBS) par sezonas stabilo vērtību atzinusi ''Ventspils'' vienu no līderiem Linardu Jaunzemu. Viņš šīs sezonas laikā vienā no mēnešiem tika atzīts par apvienotās Latvijas - Igaunijas līgas vērtīgāko spēlētāju. Regulārajā sezonā viņš bija otrais efektīvākais un piektais rezultatīvākais spēlētājs, turklāt uzrādīja efektivitātes rekordu kādā no spēlēm.

37 apvienotās līgas spēlēs Jaunzems vidēji guva 16.1 punktu, izcīnīja 7.6 atlēkušās bumbas, atdeva 3.2 rezultatīvās piespēles un pārtvēra 1.9 pretinieku piespēles. Sezonu viņš beidza ar 22.2 efektivitātes rādītāju. Šobrīd Jaunzems kopā ar ''Ventspils'' komandu cīnās par Latvijas Basketbola līgas bronzas medaļām, sērijā pret Liepāju esot vadībā ar 2-0.

Līdz šim sezonas balvas ieguvuši ari Gatis Saliņš (labākais tiesnesis), Roberts Blūms (labākais debitants), Kristaps Ķilps (progresējošākais spēlētājs) un Guntis Tīde (sezonas sestais spēlētājs).

LBS balvas

NominācijaIeguvējs
Sezonas stabilā vērtībaLinards Jaunzems (Ventspils)
Sezonas līdzjutējsGuntis Tīde (Liepāja)
Sezonas debitantsRoberts Blūms (VEF Rīga)
Sezonas progressKristaps Ķilps (Liepāja)
Sezonas tiesnesisGatis Saliņš