Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Artūrs Valeika: "Jādara viss, lai pēc iespējas ātrāk atlabtu"

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

Artūrs Valeika: "Jādara viss, lai pēc iespējas ātrāk atlabtu"
Artūrs Valeika
Foto: R.Vambuts, Sportacentrs.com

Piedāvājam interviju ar vienu no BK “Valmiera” komandas līderiem lietuviešu uzbrucēju Artūru Valeiku, kurš intervijā komandas mājaslapā bkvalmiera.lv stāsta par pašreizējām sajūtām pēc gūtās traumas.

Kā šobrīd jūties?
Es jūtos vīlies, jo šai vajadzēja būt labai sezonai, taču ir jāskatās pozitīvi nākotnē, jātur galva augšā un jādara viss, lai pēc iespējas ātrāk atlabtu.

Pirmo savainojumu guvi spēlē pret “Ņevežis”…
Pirmais savainojums un otrais ir pavisam divas dažādas lietas. Pirmais savainojums nebija tik nopietns, jo saite bija tikai ieplēsta un man vajadzēja vairāk laika atpūsties, taču es biju vajadzīgs komandai, pārāk ātri atgriezos laukumā un tad guvu otro liktenīgo savainojumu…

Kad guvi pirmo savainojumu vai cerēji, ka vēl spēlēsi šosezon?
Protams, es skrēju un trenējos divas nedēļas. Viss bija kārtībā, bet acīmredzot celis nebija pietiekami stiprs un attiecīgajā spēles epizodē neizturēja. Un notika tas, kas notika.

Vai esi runājis ar Dee (red., Deivīns Deiviss, abi ir labi draugi) par šo situāciju, jo pēc video izskatījās, ka viņš uzkrita Tev virsū?
Es domāju, ka tā bija vienkārša spēles epizode un man nav pamata ne uz vienu dusmoties. Tā ir daļa no spēles un tas var atgadīties ikvienam.

Kad ir plānota operācija?
8. februārī, un tā notiks Lietuvā.

Cik daudz laika būs nepieciešams, lai atveseļotos pēc operācijas?
Redzēsim, cik veiksmīga būs operācija, bet man liekas, ka tas varētu aizņemt 4 mēnešus.

Vai plāno pēc operācijas atgriezties Valmierā?
Pēc rehabilitācijas Lietuvā es šā vai tā plānoju atgriezties Valmierā pie komandas.

Ko šobrīd domā par komandu?
Komandai ir jāatrod jauni līderi un tad viss būs kārtībā. Ikviens, kurš vēlas, var kļūt par līderi, un tas ir jādara.

Kā vērtē komandas iespējas šogad izcīnīt medaļas LBL?
Tas ir atkarīgs no tā, kā komanda spēlēs. Ja komanda spēlētāji sāks spēlēt katrs par sevi, bet nevis kā komanda, tad es domāju, ka mums nav izredzes. Ja komanda spēlēs kā komanda, tad ir izredzes izcīnīt arī medaļas.

Ko domā par nākamo sezonu?
Pirmkārt, jāskatās kā veiksies operācijā un kā notiks atlabšana pēc tās. Bet neesmu atmetis domu, ka varētu šeit atgriezties arī nākamajā sezonā.

Ko gribētu novēlēt cilvēkiem, kas nāk un atbalsta BK “Valmiera”?
Es domāju, ka visiem valmieriešiem vajadzētu nākt vēl vairāk un atbalstīt, jo ir taču aizraujoši vērot komandu, kas nepadodas un cīnās katrā spēlē. Varbūt mums nav vistalantīgākie spēlētāji, bet puiši laukumā atdod visu, cīnās no sirds un savu darbu izdara ļoti labi.

Izmantotā informācija:
bkvalmiera.lv

  +3 [+] [-]

, 2010-02-04 21:17, pirms 14 gadiem
Nu žēl ka tā sanāca. Valeikas devums sezonas izšķirošajā fāzē būtu ļoti noderējis.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-05 09:25, pirms 14 gadiem
neticu ka kāds var aizsūtīt uz laukumu neveselu cilvēku ,lai tik spēlētu .Un lūk rezultāts ,vai tik iepr sezonā ar nebija līdzīga situācija ar j.kaufmani .arī no 1/2 izārstētas traumas izgāja laukumā un lūk rezultāts -skalpelis un operācija.

     [+] [-]

, 2010-02-05 09:48, pirms 14 gadiem
mrdeeds rakstīja: neticu ka kāds var aizsūtīt uz laukumu neveselu cilvēku ,lai tik spēlētu .Un lūk rezultāts ,vai tik iepr sezonā ar nebija līdzīga situācija ar j.kaufmani .arī no 1/2 izārstētas traumas izgāja laukumā un lūk rezultāts -skalpelis un operācija.
Katram profiņam jau nu bik jāparūpējas par sevi pašm arī. Ja ar kājām pelni naudiņi, tad instrumenti ir jāsaudzē!

     [+] [-]

, 2010-02-05 10:38, pirms 14 gadiem
Kas bijis, bijis.. Pareizi jāskatās pozitīvi nākotnē! Turies Artūr!!! Gaidām Tevi atpakaļ "Valmieras" rindās!