Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Turībai" Baltkrievijā trīs zaudējumi

Andrejs Siliņš

"Turībai" Baltkrievijā trīs zaudējumi
Eduards Ķikuts
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas debitante "Turība" nedēļas nogalē aizvadīja pārbaudes turnīru Baltkrievijā, piedzīvojot neveiksmes visās trijās spēlēs.

Ar rezultātu 54:72 atzīts pagājušās sezonas baltkrievu ceturtās spēcīgākās komandas Vitebskas "Lokomotiv Kis" pārākums, ar rezultātu 59:73 nācās piekāpties ukraiņiem Čerkasu "Monkeys", bet vissīvākā cīņa iznāca ar Sanktpēterburgas "Spartak" otro komandu - 65:71.

Ar "Turības" komandu no iepriekšējās sezonas spēlētājiem trenējas Mārtiņš Teteris, Mārtiņš Šteinbergs, Roberts Mednis, Reinis Rocēns, Mārtiņš Motivāns, Jānis Lasmanis, Eduards Ķikuts, Uģis Strauss un arī Pēteris Kravčuns. No jauna ar komandu trenējas ogrēnietis Jānis Antrops, cēsnieks Andis Malahovskis, Oskars Kalējs, Mārtiņš Vīņauds, Matīss Rudmiezis, kā arī pagājušajā sezonā "Saldū" spēlējušie Jānis Dilevka un Arnis Servuts.

  +3 [+] [-]

, 2010-09-20 10:24, pirms 14 gadiem
statistiku varētu kkur dabūt???

     [+] [-]

, 2010-09-20 11:30, pirms 14 gadiem
Būs Čundam zaudējuši kurš plosās pa Baltkrievijas līgu