Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Slukasa celim tiks veikta magnētiskā rezonanse, dalība ''EuroBasket'' apšaubāma

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Slukasa celim tiks veikta magnētiskā rezonanse, dalība ''EuroBasket'' apšaubāma
Kostas Slukass (#11). Foto: AFP/Scanpix

Grieķu basketbolists Kostas Slukass ir savainojis savu celi un viņa dalība ''EuroBasket 2022'' ir uz jautājuma zīmes un krietni apšaubāma, vēsta ārzemju mediji.

Grieķijas basketbola federācija iepriekš informēja, ka ne vien Slukass, bet arī Kostas Adetokunbo celim tiks veikta magnētiskā rezonanse.

Spēlē pret Serbiju abi basketbolisti sajuta diskomfortu celī. Medicīniskās pārbaudes ļaus noskaidrot, kas tieši kaiš sportistiem.

Pirms ''EuroBasket 2022'' turnīra, Grieķijai priekšā joprojām ir arī Pasaules kausa kvalifikācijas spēle pirmdien pret Beļģijas izlasi.

''EuroBasket 2022'' C grupa cīņu uzsāks 1. septembrī. Grieķijai pretī stāsies turnīra rīkotāja Itālija, kā arī Horvātija, Igaunija, Ukraina un Lielbritānija.

Pagājušajā sezonā Slukass pārstāvēja Eirolīgas un Grieķijas basketbola līgas klubu ''Olympiacos''. 37 Eirolīgas mačos viņš izcēlās ar vidēji 11.9 punktiem, 4.9 rezultatīvām piespēlēm un 2.6 atlēkušajām bumbām. Arī Grieķijas basketbola līgas ietvaros 21 spēles laikā viņš guva gandrīz desmit punktus vidēji spēlē.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-176979-...