Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

"Pacers" centra Taisa dalība Eiropas čempionātā zem jautājuma zīmes, lazaretē arī Šrēders

Agris Suveizda

"Pacers" centra Taisa dalība Eiropas čempionātā zem jautājuma zīmes, lazaretē arī Šrēders
Daniels Taiss. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Vācijas Basketbola savienība pavēstījusi, ka uz Pasaules kausa atlases spēli Zviedrijā kopā ar komandu nedosies nedz Indianas "Pacers" centrs Daniels Taiss, nedz brīvais aģents Deniss Šrēders, kurš gan varētu pievienoties īsi pirms mača.

Vācija vakar pārbaudes turnīru savās mājās noslēdza ar sakāvi pret Serbiju (56:83), un laukumā nebija nedz Taisa, nedz Šrēdera. Vēl pirms mača Vācija paziņoja, ka Taiss iziet rehabilitāciju, trenējas pēc individuālas programmas un izlaidīs abas kvalifikācijas spēles – ceturtdien Zviedrijā un svētdien mājās pret Slovēniju. Savukārt pēc spēles tika paziņots, ka lidmašīnā uz Zviedriju nebūs arī Šrēdera, kurš gan varētu izlidot trešdien, ja viņa veselības stāvoklis uzlabosies.

Taisa situācija ir nopietnāka. Viņš piedalījās tikai pirmajā pārbaudes spēlē Beļģijā (87:83), gūstot trīs punktus, un kopš tā laika atlabst individuāli. Lēmums par viņa dalību Eiropas čempionāta finālturnīrā – savu grupu Vācija uzņems mājās – tiks pieņemts nākamnedēļ. Tikmēr Šrēders piedalījās pirmajās trijās pārbaudes spēlēs, vidēji gūstot 17,0 punktus, un piektdien pret čehiem (101:90) iedzīvojās potītes savainojumā.

Pagājušajā sezonā gan Taiss, gan Šrēders spēlēja Bostonas "Celtics" un Hjūstonas "Rockets" rindās, bet vasarā Malkoma Brogdona darījumā Taiss tika aizmainīts uz Indianas "Pacers", bet Šrēderam ir beidzies līgums. Eiropas čempionāta finālturnīrā Vācija uzņems Franciju, Bosniju un Hercegovinu, Lietuvu, Slovēniju un Ungāriju.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/DBB_Basketball/...
https://twitter.com/DBB_Basketball/...

     [+] [-]

, 2022-08-21 20:41, pirms 2 gadiem
😂Kam tas raksts?