Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Drafta devītā izvēle Sohans nepalīdzēs Polijai ''EuroBasket'' finālturnīrā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Drafta devītā izvēle Sohans nepalīdzēs Polijai ''EuroBasket'' finālturnīrā
Džeremijs Sohans. Foto: 400mm.pl

Polijas basketbola uzlecošā zvaigzne Džeremijs Sohans nepalīdzēs valstsvienībai septembrī gaidāmajā ''EuroBasket 2022'' finālturnīrā. Basketbolistu šā gada NBA draftā ar devīto numuru izvēlējās Sanantonio ''Spurs''.

''Pēc garām diskusijām ar ''Spurs'', manu aģentu un ģimeni, nolēmām, ka palikšu Sanantonio, lai gatavotos debijas sezonai Nacionālajā basketbola asociācijā – svarīgākajai, kāda manā līdzšinējā karjerā bijusi. Esmu tikai 19 gadus vecs, un kārtīga fiziska un mentāla sagatavošanās 82 spēļu sezonai ir ļoti svarīga. Ceru kļūt par svarīgu elementu ''Spurs'' organizācijā un Polijas valstsvienībā. Protams, esmu bēdīgs, ka nevarēšu izlasei palīdzēt jau tagad un vilkt ērgļu kreklu, lai cīnītos pret Eiropas labākajiem basketbolistiem un komandām. Būšu līdzjutējs – atbalstīšu un vērošu mačus,'' federācijas mājaslapā citēts pats Sohans.

''Mums ir žēl, ka Džeremijs nevarēs palīdzēt izlasei, taču pilnībā saprotam viņa lēmumu. Šis ir pats svarīgākais brīdis Sohana līdzšinējā karjerā. Ceram, ka viņš aizvadīs labu sagatavošanās ciklu ar ''Spurs'' un nākotnē kļūs par vienu no Polijas izlases līderiem,'' sacīja valstsvienības sporta direktors Lukašs Košareks.

Polijas izlase ''EuroBasket 2022'' grupu turnīru aizvadīs Čehijas galvaspilsētā Prāgā, sacenšoties pret mājiniekiem, Izraēlu, Somiju, Serbiju un Nīderlandi. Izslēgšanas mačiem kvalificēsies četras apakšgrupas spēcīgākās komandas.

Izmantotie resursi:
https://pzkosz.pl/aktualnosci/n/67717/