Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Atamans: ''Mums nepieciešams svaigs Larkins mačos pret Latviju un Serbiju''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Atamans: ''Mums nepieciešams svaigs Larkins mačos pret Latviju un Serbiju''
Ergins Atamans. Foto: FIBA

Gatavošanos FIBA Pasaules kausa kvalifikācijas mačiem un ''EuroBasket 2022'' turpina Turcijas valstsvienība. Pārbaudes mačos joprojām nav spēlējis naturalizētais Šeins Larkins, tomēr izlases galvenais treneris Ergins Atamans atklāja, ka viņa plānos ir aizsarga lieka nenogurdināšana.

''Joprojām esam sagatavošanās cikla sākumā. Neraugoties uz to, esam uz pareizā ceļa. Ar katru spēli kļūstam labāki un tuvojamies savam mērķim. Šeins Larkins, Alperens Šenguns un Sertačs Šanli nespēlēja iepriekšējā mačā, bet viņi tāpat ir daļa no līderu kodola. Kas mani dara īpaši priecīgu, ir fakts, ka esam atjaunojuši ''12 milžu'' [Turcijas izlases 2001. gada versijas iesauka - KD] garu,'' sacīja Turcijas izlases galvenais treneris Ergins Atamans.

Naturalizētais basketbolists un Atamana vadītā kluba ''Anadolu Efes'' aizsargs Šeins Larkins vēl nav spēlējis pārbaudes mačos neliela savainojuma dēļ. ''Otrdien dosimies uz Atēnām. Paredzēts, ka Šeins Larkins tur spēlēs. Viņš ir labā formā un piedalījies dažos treniņos – gan ar komandu, gan individuāli. Larkins pārzina sistēmu. Nevēlējāmies arī viņu pārlieku noslogot. Mums nepieciešams svaigs Larkins mačos pret Latviju un Serbiju, kā arī Eiropas čempionātā,'' naturalizētā amerikāņa situāciju komentēja Atamans.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-176461-...