Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Bauermans: "Negribējām Spāniju vai Grieķiju"

Bauermans: "Negribējām Spāniju vai Grieķiju"
Dirks Bauermans.
Foto: Reuters

Vācijas basketbola izlases galvenais treneris Dirks Bauermans pēc EuroBasket 2009 izlozes rezultātu uzzināšanas savas valsts plašsaziņas lidzekļiem izteicis prieku, ka izdevies izvairīties no spēlēšanas vienā grupā ar Spāniju vai Grieķiju.

Vācijas izlase tika ielozēta vienā grupā ar Latviju, Krieviju un kvalifikācijas turnīra uzvarētājiem.

"Prieks, ka apakšgrupā nebūs jāspēlē ar Spāniju vai Grieķiju. Taču paredzu, ka šajā čempionātā viss būs atkarīgs no mums pašiem un ne no pretiniekiem. Ir trīs nezināmie – vai izlasē spēlēs Dirks Novickis un Kriss Kamans un kā atlikušajā laikā progresēs mūsu jaunie spēlētāji," par izlozes rezultātiem izteicās Bauermans.

"Ja arī nespēlēs Novickis un Kamans, ari tad mēs esam konkurētspējīgi," optimismu nezaudē Vācijas izlases galvenais treneris.

B grupas komandas savas spēles 7., 8. un 9. septembrī aizvadīs ostas pilsētā Gdaņskā.

Izmantotie resursi:
basketball-bund.de

 +10 [+] [-]

, 2008-11-08 17:53, pirms 16 gadiem
Biedrs ierādīs Jums,frici, vietu- aiz Latvijas turnīra tabulā!

  +5 [+] [-]

, 2008-11-08 17:55, pirms 16 gadiem
Pēc spēles ar LV teiks - "Mēs negribējām Latviju, bet... "

  +1 [+] [-]

, 2008-11-08 17:55, pirms 16 gadiem
ja ka tad,bus tak karteja izgashanas ....

  -1 [+] [-]

, 2008-11-08 18:04, pirms 16 gadiem
Peec speeles ar Latviju Bauermans pazinjos, ka negribeeja piedaliities chempionaataa !

  +1 [+] [-]

, 2008-11-08 18:05, pirms 16 gadiem
superduper rakstīja: Biedrs ierādīs Jums,frici, vietu- aiz Latvijas turnīra tabulā!
nu cerēsim ka tā būs, bet pašlaik kkā neliekas tā padarīšana zem groziem spīdoša, ja spēlēs novickis un keimans tad būs grūti tur kko izdarīt

     [+] [-]

, 2008-11-08 18:10, pirms 16 gadiem
ja nejm veeraa ieprieksejos EČ tad mani neparnejm optimistiskas domas attiecibaa uz LV,atkal buu 3 zagji un kartejais trenneris lidos ;(((

  +3 [+] [-]

, 2008-11-08 18:16, pirms 16 gadiem
Namejs latgaļu karotājs rakstīja: nu cerēsim ka tā būs, bet pašlaik kkā neliekas tā padarīšana zem groziem spīdoša, ja spēlēs novickis un keimans tad būs grūti tur kko izdarīt
Kāmans + Noviciks pret Biedrs + Kambala

 +11 [+] [-]

, 2008-11-08 18:28, pirms 16 gadiem
Aculiecinieki staasta, ka peec izlozes vinsh teica: " Lettland!! Jetzt ist scheise! "

     [+] [-]

, 2008-11-08 18:33, pirms 16 gadiem
chau! ataa rakstīja: Aculiecinieki staasta, ka peec izlozes vinsh teica: " Lettland!! Jetzt ist scheise! "

     [+] [-]

, 2008-11-08 19:06, pirms 16 gadiem
chau! ataa rakstīja: Aculiecinieki staasta, ka peec izlozes vinsh teica: " Lettland!! Jetzt ist scheise! "
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-08 19:57, pirms 16 gadiem
Par grupu nevar sūdzēties, jācer, ka būs ok. Mūsu trio zem groza arī solās būt iespaidīgs - Biedriņš + Bērziņš + Kambala ir spēks ar ko nevar nerēķināties!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-09 10:52, pirms 16 gadiem
Ja Latvijai būs specīga groza apakša, tad būs puslidz okei, bet ārējā līnija mums vairs nav tik spīdoša kā agrāk, kad bija miglenieks, bagatskis, štelmahers, šneps...nu godigi sakot nav neviena stabila 3p metēja...Janičenoks itkā uzskatāms par mūsu nominālo snaiperi, bet šobrīd viņš sēž bez kluba. Sandis Valters ir ļoti labs aizsardzības spēlētājs, bet stabils snaiperis viņš arī nav. Vienīgais izlasē, kuram ir tiešām izcils caurgājiens ir armands šķēle, bet viņš iespējams nemaz nebūs, ja paliks Trajakovičs. Runājot par trešajiem nr. tad uzdoto brīdi mums stabils trešais nr. ir tikai Jahovičs, kuram ir trauma...vēl protams var pie trešajiem nr. pieminēt Timmermani, Kalvi un Porzinģi no kuriem tā īsti augstākās klases spēlētājs nav neviens- timermanis tika atlaists, Kalve met divus punktus spēlē, bet porzinģis kuļas pa Itālijas otro līgu...nu vel varbut cerības var likt uz Jureviču un varbūt arī uz Kuksiku. Ja godigi, tad lielākās problēmas Latvijas izlasei sastāva komplektācijā nav zem groza, bet gan ārējā līnijā. Zem groza mums ir plaša izvēle - Grafs, Bērziņš, Cipruss, Zaķis, Helmanis, Ivanovskis, Biedriņš, Kambala. No ārējās līnijas šobrīd varētu izcelt tikai šķēli, kurš ir uz jautājuma zīmes, sandi valtertu, k.valteru, blūmu un tas arī viss...visvairak protams uztrauc trešā nr. pozīcija.

     [+] [-]

, 2008-11-09 12:45, pirms 16 gadiem
kurmix rakstīja: Ja Latvijai būs specīga groza apakša, tad būs puslidz okei, bet ārējā līnija mums vairs nav tik spīdoša kā agrāk, kad bija miglenieks, bagatskis, štelmahers, šneps...nu godigi sakot nav neviena stabila 3p metēja...Janičenoks itkā uzskatāms par mūsu nominālo snaiperi, bet šobrīd viņš sēž bez kluba. Sandis Valters ir ļoti labs aizsardzības spēlētājs, bet stabils snaiperis viņš arī nav. Vienīgais izlasē, kuram ir tiešām izcils caurgājiens ir armands šķēle, bet viņš iespējams nemaz nebūs, ja paliks Trajakovičs. Runājot par trešajiem nr. tad uzdoto brīdi mums stabils trešais nr. ir tikai Jahovičs, kuram ir trauma...vēl protams var pie trešajiem nr. pieminēt Timmermani, Kalvi un Porzinģi no kuriem tā īsti augstākās klases spēlētājs nav neviens- timermanis tika atlaists, Kalve met divus punktus spēlē, bet porzinģis kuļas pa Itālijas otro līgu...nu vel varbut cerības var likt uz Jureviču un varbūt arī uz Kuksiku. Ja godigi, tad lielākās problēmas Latvijas izlasei sastāva komplektācijā nav zem groza, bet gan ārējā līnijā. Zem groza mums ir plaša izvēle - Grafs, Bērziņš, Cipruss, Zaķis, Helmanis, Ivanovskis, Biedriņš, Kambala. No ārējās līnijas šobrīd varētu izcelt tikai šķēli, kurš ir uz jautājuma zīmes, sandi valtertu, k.valteru, blūmu un tas arī viss...visvairak protams uztrauc trešā nr. pozīcija.
Nu Latvijā nav VĒL tik sūdīga situācija, lai cerētu uz Cipu, Kuksiku un Ivanovski