Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Valdis Valters un basketbola izlase?!?

Valdis Valters un basketbola izlase?!?

Kurā valstī vēl tā ir iespējams ka uz basketbola izlases nometni nav uzaicināts finālsērijas MVP (Mareks Jurevičus) !Un vispār no čempionvienības (BKVentspils,kur pilns ar LV talantiem) nav paņemti uz galveno atlasi NEVIENS spēlētājs!Pilnīgs apsurds!Taču tai pat laikā no komandas VEF kuru trenē Valdis Valters (drošvien tikai "sakritība" ) ir vesela virkne esošo,bijušo un topošo VEF spēlētāju!Hmm?!?

1 2 48 komentāri

 +11 [+] [-]

, 2009-07-21 23:42, pirms 15 gadiem
Paši vainīgi, ka netika. Neparādīja sevi tik labi, tāpēc netika.
Treneris paņēma, kuri viņam likās labāki. Domāju, ka viņš zina ko dara!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: chumba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-07-21 23:51, pirms 15 gadiem
za to mums ir pilna izlase ar spēlētājiem no ārzemēm.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-22 00:00, pirms 15 gadiem
Jurchiks rakstīja: jā, nu būtu dumji apšaubīt kemzuras izvēli sēžot pie datora..
Es neapšaubu Kemzuras lēmumu!Apdomāju vai šim lēmumam ir kāds sakars ar VV!

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 00:03, pirms 15 gadiem
tad ja jau finala speletu pasas sliktakas komandas tad jau MVP ari butu jaaicina visas sezonas garuma ir jarada stabils sniegums un pirmkart jaizkonkure arzemes spelejosi speletaji kuriem spelu prakse ir cita limeni nevvis Latvija

  +9 [+] [-]

, 2009-07-22 00:06, pirms 15 gadiem
Divdūjiņš rakstīja: Es neapšaubu Kemzuras lēmumu!Apdomāju vai šim lēmumam ir kāds sakars ar VV!
pats valters esports intervija teica ka vefam izdevigak ka vinja playeri netiek uz izlasi , lai vinjam butu laiks vinjus sagatavot nakamajai sezonai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 00:25, pirms 15 gadiem
caurkritusais rakstīja: Pilnīgs apsurds
vot tieši par to arī runa ka sašutumi un konspiru teōrijas piemīt visādiem ļaudīm kuri operē ar apsurdiem

nākamreiz W būs vainīgs ka Bambi nepaņēma uz izlasi [facepalm]

     [+] [-]

, 2009-07-22 00:25, pirms 15 gadiem
Streelnieks jau man liekas,ka buus,pievienosies peec U-20 Chempionaata nosleeguma,varbuut Bertaans buus,tad jau laiks visu saliks pa vietaam

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 00:30, pirms 15 gadiem
dumsh esi?

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 00:34, pirms 15 gadiem
Var jau mēģināt saskatīt visādas sazvērestīnas teorijas, bet neticu ka tāda līmeņa specialists kā Kemzura būtu ietekmējams viņam visi spēlētāji ir vienādi un interesē tikai tas ko viņi spēj parādīt laukumā un kā strādā treniņos izpildot treneru norādijumus!

  +4 [+] [-]

, 2009-07-22 00:35, pirms 15 gadiem
Sviests! Sanāk, ka Štālbergs Kemzuram pa tiešo sapiķoja, jo vīņu VV grūti piesiet.

  +8 [+] [-]

, 2009-07-22 00:38, pirms 15 gadiem
Skaidrs ir, ka nevelk Jurēvičus izlasē pa 2. numuru. EČ nebūs pret Viļumu aizsardzībā jākapā...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-22 00:41, pirms 15 gadiem
aigars076 rakstīja: Sviests! Sanāk, ka Štālbergs Kemzuram pa tiešo sapiķoja, jo vīņu VV grūti piesiet.
Pie VEF trenējas

  -3 [+] [-]

, 2009-07-22 00:42, pirms 15 gadiem
aigars076 rakstīja: Skaidrs ir, ka nevelk Jurēvičus izlasē pa 2. numuru. EČ nebūs pret Viļumu aizsardzībā jākapā...
Viļums un Vītols tak labākie aizsardzības speciālisti

  +7 [+] [-]

, 2009-07-22 00:45, pirms 15 gadiem
Tieši aizsardzības faktors izšķīra kāpēc uz 1. izlasi tika paņemts Štālbergs nevis Jurevičus vai Bankevics... ja kads no viņiem arī tiktu uz izlasi tad tikai kā 11-12 spēlētājs un beņķa sildītājiem nav daudz jāmet svarīgāk ja viņi tiek laukumā tad lai neļauj iemest pretiniekam! Jurevičus un Bankevics ir labāki metēji, bet Štālbergs ir spējīgs viņus apturēt!

     [+] [-]

, 2009-07-22 00:52, pirms 15 gadiem
Jurchiks rakstīja: Vai man ir kāds sakars ar nothing special, ja esmu bijis uz Ata Slaktera dz.d. svinībām?
Atis man ir onkulis.

  +8 [+] [-]

, 2009-07-22 00:54, pirms 15 gadiem
SAWLE rakstīja: Atis man ir onkulis.
Tu ar to lepojies vai kaunies?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-07-22 01:16, pirms 15 gadiem
Mazaa_vaaveriite rakstīja: nesaprotu ko tu vari cepties. Kemzura jau nu tok nebus tas kursh meginas kadam liist paka*aa. kaa komanda bkv nokapaaja teicami, tomeer izlase ir izlase. envari ienaakt uzreiz un speelet. tam ir paredzeeti trenini. un ja tajos sevi nepieradi, tad vari gatavoties vasarai.
sorry, bet ja saliek izlases kontekstaa jurevicu un stalbergu, tad nav brinums, ka augstak kotejas stalbergs. vinam ir augums un DAUDZ labaka aizsardziba. jurevich ir tik metejs. un vai tad latvijas izlase mums tadu nepietiek??

beidz punkoties. vai nu samierinies ar realo situaciju vai visu atlikuso dzivi megini parmest, ka kemzura jurevichu un parejos ventinjus nepanema tikai deelj tavas lielaas milestibas pret bkv....


p.s. shadi topiki izraisa nesaprasanu- cik "gudram" jabut lai uzdotu shadus jautajumus. arii sporta studija noverojams bija attapiibas truukums cilveekos
nu varbūt tev taisnība, bet vai daļa, kas jau ir iekļauti pirmajā izlasē to patiešām ir pelnījuši? ja reiz saki, ka nu visu spriež pēc pāris treniņiem un treniņspēlēm, tad nafig arī tā saucamos 1. izlases džekus ar nepaskata ... tajā pašā laika kā var teikt, ka treniņos parādīts labāks vai sliktāks sniegums, ja reiz paņemti ir 2 traumēti un jau pat trenējas individuāli... vienmēr par to kas tiek paņemts, kas atstāts malā būs plašas diskusijas un tas jau ir tikai normāli, bet spriest varēsim tikai pēc mūsu džeku demonstrētās spēles!

smieklīgi jau sanāk, ka no LBL čempjiem nepaņem nevienu, savukārt 4. vietas ieguvēji tur paspīd vairāk par vienu, diez ko tas varētu nozīmēt?! vai nu ventiņiem ir super labi treneri, vai slavenais VV neprot savus izlases kandidātus attiecīgi izmantot !

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 01:23, pirms 15 gadiem
reinisz rakstīja: nu varbūt tev taisnība, bet vai daļa, kas jau ir iekļauti pirmajā izlasē to patiešām ir pelnījuši? ja reiz saki, ka nu visu spriež pēc pāris treniņiem un treniņspēlēm, tad nafig arī tā saucamos 1. izlases džekus ar nepaskata ... tajā pašā laika kā var teikt, ka treniņos parādīts labāks vai sliktāks sniegums, ja reiz paņemti ir 2 traumēti un jau pat trenējas individuāli... vienmēr par to kas tiek paņemts, kas atstāts malā būs plašas diskusijas un tas jau ir tikai normāli, bet spriest varēsim tikai pēc mūsu džeku demonstrētās spēles!

smieklīgi jau sanāk, ka no LBL čempjiem nepaņem nevienu, savukārt 4. vietas ieguvēji tur paspīd vairāk par vienu, diez ko tas varētu nozīmēt?! vai nu ventiņiem ir super labi treneri, vai slavenais VV neprot savus izlases kandidātus attiecīgi izmantot !
Skaidrs, ka meklēts tiek viens vai drīzāk pat 2 trešie numuri ar tendenci uz ceturto nevis otro! Tur nu Mareks nekādīgi neielīmējas.
Pārsteigums varbūt bija Freimanis-Zaķis. Iespējams, ka RZ vēl staigā ar to zeltu kaklā, katrā ziņā tā viņam būs laba motivācija, ka Freimanis viņu izkonkurēja.
Slēpts komentārs: Divdūjiņš

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 01:31, pirms 15 gadiem
A tavuprāt Kemzura neko neredz un nesajēdz?

  -1 [+] [-]

, 2009-07-22 01:32, pirms 15 gadiem
aigars076 rakstīja: Skaidrs, ka meklēts tiek viens vai drīzāk pat 2 trešie numuri ar tendenci uz ceturto nevis otro! Tur nu Mareks nekādīgi neielīmējas.
Pārsteigums varbūt bija Freimanis-Zaķis. Iespējams, ka RZ vēl staigā ar to zeltu kaklā, katrā ziņā tā viņam būs laba motivācija, ka Freimanis viņu izkonkurēja.
to jau mēs nezinam, vismaz es es domāju, ka to pašu Vītolu, arī Valteru sandis nezinu kāds izskatās, tas pats Jaho sezonas beigās bija maigi sakot nekāds ... to pašu Vairogu pat apskatīties nepaņēma, bet aizsardzība tak tīri laba! varam tikai cerēt, ka Helmanis būs spējīgs savas minūtes atstrādāt! es jau nevienā vietā neteicu, ka Kemzura kļūdījies, man gribētos, ka tas pulciņš, kas turpina darbošanos būtu daudz lielāks un ne jau ar ventiņiem, kaut vai to pašu Bankevicu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-22 01:42, pirms 15 gadiem
Mazaa_vaaveriite rakstīja: es to pirmo izlasi uztveeru taa, ka kemzura zin ko no vinjiem sagaidiit. visi speletaji regulari spele izlasee vai ir taas tuvumaa.

nosaciitaas "2. izlases" trenini man skiet, ka notika, lai apskatiitos uz tiem, kuri interesee kemzuru, bet vins vai nu nav redzejis tos spelejam vai nu isti nezin uz katrs patiesiba ir spejigs. un shi nedeja tad bija laiks, kad to vareja izdarit. ja nesanaaca, tad loti zheel. un es vnk neticu, ka tur uzaicinatajiem ir kaut kads sakars ar VV vai nezin ko veel
par pirmo un otro izlases domu man ir vairāk kā skaidrs, tikai nu cik ilgi šitāds sastāvs būs tiem nominālajiem 1. izlases džekiem, pat normāla konkurence viņiem nav.

par VV, to jau neviens arī nezinās, kā ir patiesībā, fakts ir tāds, ka Valdis bijis gan treniņos, gan viņa džekiem šoreiz ir bijusi priekšroka! kā jau teicu, nav zināms man kāds nu bija tas sniegums treniņos un spēlē...

  +2 [+] [-]

, 2009-07-22 01:48, pirms 15 gadiem
Vēl viens būtisks faktors, ko gudrs treneris uzstāda par vienu no galvenajiem principiem komandas komplektācijā- ''komandas ķīmija''. Vairāk vai mazāk taču šie kadri viens otram ir labi draugi un tas nav mazsvarīgi. Es domāju, ka ne Kristaps ne Kambala grūti pieņemtu to, ka izlasē nebūtu Sandis, vai Biedrs ar Janičenoku to pašu varētu teikt par Armandu utt. Ir atslēgas spēlētāji un mums tie ir AB, KK un KV, pārējais jau ir treneru kompitencē ap šiem spēlētājiem uztaisīt labu kolektīvu. Nez vai uztaisot piecinieku no vislabākajiem metējiem būs kāds rezultāts.

  -4 [+] [-]

, 2009-07-22 01:50, pirms 15 gadiem
Mazaa_vaaveriite rakstīja: noliec blakus skeeli, valteru, jurevicu. un padomaa kurus 2 speletajus izveletos lielaka dalja treneru?
ja neatceries, tad kurs bija atslegas speletajs kaut vai taja pasa uzvara par horvatiju pedeja chempi? vins vnk cro defu izardija ar saviem gajieniem.
doma reaali. jurevics izlases limeni var sildit tik benki. vismaz pagaidam. un stabilitates vinam nav ne tuvu...

p.s. loti ceru, ka kludos un tu neesi kaut kads 5klasnieks. jo vismaz pec tekstiem taads izklausies
Eu paklausies 5klasniek-ja tāds kā tu trenētu Warriors,tad Biedriņš vēl šodien deldētu soliņu aiz Foyle.Ja skatās ko kāds kādreiz ir iemetis,tad jau jāņem izlasē Bagatskis!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-22 01:55, pirms 15 gadiem
aigars076 rakstīja: Vēl viens būtisks faktors, ko gudrs treneris uzstāda par vienu no galvenajiem principiem komandas komplektācijā- ''komandas ķīmija''. Vairāk vai mazāk taču šie kadri viens otram ir labi draugi un tas nav mazsvarīgi. Es domāju, ka ne Kristaps ne Kambala grūti pieņemtu to, ka izlasē nebūtu Sandis, vai Biedrs ar Janičenoku to pašu varētu teikt par Armandu utt. Ir atslēgas spēlētāji un mums tie ir AB, KK un KV, pārējais jau ir treneru kompitencē ap šiem spēlētājiem uztaisīt labu kolektīvu. Nez vai uztaisot piecinieku no vislabākajiem metējiem būs kāds rezultāts.
protams, tev ir taisnība un tikai pēc čempja varēs teikt vai Kemzura pieņēma pareizus vai nepareizus lēmumus! manuprāt, maksimāli kādi 7-8 varētu būt tajā nomināli 1. sastāvā un būt droši par savu vietu izlasē (tu jau te smuki nosauci atslēgas spēlētājus un lielo ķīmiju), savukārt pārējiem būtu jākapājas jau nu bik vairāk kā 2 spēles ar Igauņiem... lai kaut vai Blūms parāda, ka pēc sezonas ir spējīgs pārdriblēt pāri centram (kaut gan nešaubos par to, bet kas zin)
nu tā kkā manas domas par šo visu....

     [+] [-]

, 2009-07-22 02:00, pirms 15 gadiem
reinisz rakstīja: protams, tev ir taisnība un tikai pēc čempja varēs teikt vai Kemzura pieņēma pareizus vai nepareizus lēmumus! manuprāt, maksimāli kādi 7-8 varētu būt tajā nomināli 1. sastāvā un būt droši par savu vietu izlasē (tu jau te smuki nosauci atslēgas spēlētājus un lielo ķīmiju), savukārt pārējiem būtu jākapājas jau nu bik vairāk kā 2 spēles ar Igauņiem... lai kaut vai Blūms parāda, ka pēc sezonas ir spējīgs pārdriblēt pāri centram (kaut gan nešaubos par to, bet kas zin)
nu tā kkā manas domas par šo visu....
Galvenais, lai viss izdodas, jo neveiksmes gadījumā ir skaidrs, ka izlasei ardievas teiks KV,SV,KK,KJ un lidz ar šiem domājams arī AŠ un AB. Par Uveli un Vītolu jau arī viss skaidrs(viņiem vēl šajā izlasē jātiek).
Es tomēr ceru šo kodolu redzēt vēl London-2012!!!
1 2 48 komentāri