Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Arī labākais aizsardzības spēlētājs Džeksons un Ingrems piekrīt spēlēt Pasaules kausā

Agris Suveizda

Arī labākais aizsardzības spēlētājs Džeksons un Ingrems piekrīt spēlēt Pasaules kausā
Džerens Džeksons. Foto: AP/Scanpix

Titulētā ASV vīriešu basketbola izlase turpina apzināt iespējamo sastāvu augustā un septembrī gaidāmajam Pasaules kausa finālturnīram, un savu piekrišanu pretendēt uz dalību valstsvienībā devuši arī Memfisas "Grizzlies" un Ņūorleānas "Pelicans" uzbrucēji Džerens Džeksons un Brendons Ingrems.

23 gadus vecais spēka uzbrucējs Džeksons šogad tika atzīts par NBA labāko aizsardzības spēlētāju, otro sezonu pēc kārtas kļuva par NBA labāko bloķētāju un pirmoreiz tika Zvaigžņu spēlē. Regulārajā sezonā Džeksons 63 spēlēs un vidēji 28,4 minūtēs sakrāja 18,6 punktus, 6,8 atlēkušās bumbas, 3,0 bloķētus metienus, 1,0 pārtvertas bumbas un 1,7 kļūdas. 2018. gada drafta ceturtajam numuram šī bija pirmā sezona četru gadu līgumā par nepilniem 105 miljoniem ASV dolāru.

Rezultatīvāko sezonu karjerā aizvadīja arī 25 gadus vecais trešais numurs Ingrems, kurš 45 spēlēs un vidēji 34,2 minūtēs tika pie 24,7 punktiem, 5,8 rezultatīvām piespēlēm, 5,5 atlēkušajām bumbām un 3,3 kļūdām. 2016. gada drafta otrajam numuram vēl ir atlikušas divas sezonas piecu gadu līgumā par 158 miljoniem ASV dolāru. "Pelicans" ar bilanci 42-40 ieņēma devīto vietu Rietumu konferencē un pirmajā pārspēlē ar 118:123 piekāpās Oklahomsitijas "Thunder", bet Memfisas "Grizzlies" ar 51-31 bija otrajā vietā Rietumu konferencē un jau pirmajā kārtā ar 2-4 piekāpās Losandželosas "Lakers".

Jau ziņojām, ka spēlēt Pasaules kausā piekrituši arī aizsargi Entonijs Edvardss (Minesotas "Timberwolves"), Tairīzs Halibērtons (Indianas "Pacers"), Ostins Rīvzs (Losandželosas "Lakers") un Džeilens Bransons (Ņujorkas "Knicks") un uzbrucēji Mikals Bridžiss (Bruklinas "Nets") un Bobijs Portiss (Milvoki "Bucks"). Ja viņi visi tiks iekļauti galīgajā sastāvā, tad jau ir zināmi astoņi no divpadsmit dalībniekiem. ASV Pasaules kausā spēlēs C apakšgrupā pret Jaunzēlandi, Grieķiju un Jordāniju. Otrajā posmā C grupas komandas apvienosies ar D grupu, kurā ielozētas Ēģipte, Meksika, Melnkalne un Lietuva.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/olympics/story...

     [+] [-]

, 2023-06-06 14:20, pirms 11 mēnešiem
Kā tad tur sanāk? Tie ir kandidāti uz sastāvu vai jau daļa no sastāva?
Iepriekšējā rakstā bija šādi - Zināmi seši no 12 spēlētājiem, kuri septembrī FIBA Pasaules kausa finālturnīrā Filipīnās pārstāvēs ASV izlasi.

     [+] [-]

, 2023-06-06 15:26, pirms 11 mēnešiem
markes rakstīja: Kā tad tur sanāk? Tie ir kandidāti uz sastāvu vai jau daļa no sastāva?
Iepriekšējā rakstā bija šādi - Zināmi seši no 12 spēlētājiem, kuri septembrī FIBA Pasaules kausa finālturnīrā Filipīnās pārstāvēs ASV izlasi.
Arī līdz galam nesaprotu, bet laikam sanāk ka šie speletaji ir piekrituši pārstāvēt izlasi, bet nav teikts ka treneri viņus ņems.