Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Sestdien Siguldā tiks atklāts Dāvja Bertāna dāvināts 3x3 basketbola laukums

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Sestdien Siguldā tiks atklāts Dāvja Bertāna dāvināts 3x3 basketbola laukums
Dāvis Bertāns. Foto: LBS

Siguldas novada pašvaldība informē, ka sestdien, 3. septembrī, plkst. 11:00 Raiņa parkā tiks atklāts mūsdienīgs 3x3 basketbola laukums, kurš izveidots, pateicoties Dāvja Bertāna finansiālam atbalstam.

“Basketbols man palīdzējis atrast savu ceļu dzīvē un piepildīt vispārdrošākos sapņus, tāpēc, lai palīdzētu arī citiem Latvijas jauniešiem pievērsties basketbolam un attīstīt viņu spējas, vēlos atbalstīt basketbola laukumu Siguldā,” saka Dāvis Bertāns.

Sportists ar ģimeni finansējis basketbola laukuma seguma atjaunošanu un jaunu grozu uzstādīšanu. Iepriekš jauniešu iecienītais basketbola laukums šobrīd ir ieguvis jaunu un mūsdienīgu izskatu un funkcionalitāti. Savukārt pašvaldība parūpējās par laukuma bruģa atjaunošanu un turpinās darbus pie tālākās teritorijas sakopšanas.

“Sigulda ir lielisks piemērs tam, ka līdzīgi domājošie pievelkas un viens otru atrod, jo mēs esam kā magnēts tiem, kas mīl sportu, aktīvu un veselīgu dzīvesveidu un ir orientēti uz sasniegumiem dzīvē! Tāpēc liels paldies Dāvim Bertānam par vēl vienu plusiņu Siguldas infrastruktūrā,” saka Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Basketbola laukuma atjaunošana ir pirmais solis no vērienīgās Raiņa parka atdzimšanas plāna, ko īstenos tuvāko gadu laikā. Kā nākamais solis plānota pumpu trases un skeitparka būvniecības pabeigšana.

Raiņa parka pārveide ir cieši saistīta ne tikai ar jaunu rotaļu un aktivitāšu elementu izveidi, funkcionalitātes paplašināšanu, bet arī infrastruktūras sakārtošanu, atjaunošanu un efektivizēšanu, atjaunotiem un saskaņotiem apstādījumiem. Tā tiks sakārtota ūdens novades un citas apakšzemes infrastruktūras sistēmas, izveidotas labierīcības, gājēju ietvju un ekonomiska apgaismojuma tīkls un cits mūsdienīgs papildaprīkojums, kas pielāgots arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.sigulda.lv/public/lat/j...

  +4 [+] [-]

, 2022-09-01 19:15, pirms 2 gadiem
Lai arī mēs ceram/sagaidām, ka ikviens turīgs sportists kaut kādā mērā ieguldīsies sabiedriskā labuma aktivitātēs, tas nav viņu pienākums, tāpēc pateiksimies un izbaudīsim šādu žestu no Dāvja puses. Paldies!

     [+] [-]

, 2022-09-01 19:52, pirms 2 gadiem
Paldies visiem profiem, kuri spēlē gan NBA, gan tepat Eiropā. Man šķiet, šie puiši dara labu, Latvijā nākotnē būs gan jauni Porziņģi, gan Bertāni, gan 3x3 komandas. Paldies!

     [+] [-]

, 2022-09-01 19:56, pirms 2 gadiem
Gribas teikt,macieties dinamo slampas no musu caliem un turpiniet berzt cekista tualetes...

     [+] [-]

, 2022-09-01 20:25, pirms 2 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Lai arī mēs ceram/sagaidām, ka ikviens turīgs sportists kaut kādā mērā ieguldīsies sabiedriskā labuma aktivitātēs, tas nav viņu pienākums, tāpēc pateiksimies un izbaudīsim šādu žestu no Dāvja puses. Paldies!
un pie tam, tas ir Siguldā, nevis dzimtajā pusē.

     [+] [-]

, 2022-09-01 20:33, pirms 2 gadiem
Paldies Valmieras puikam! Super darbins!

     [+] [-]

, 2022-09-01 21:04, pirms 2 gadiem
Tikmēr Sedekovs tajā laikā turpina attīstīt sievas vēlmes gultā..

     [+] [-]

, 2022-09-02 09:19, pirms 2 gadiem
Lieliska ziņa!

Tā pat ceru uz jaunu vilni saistībā ar Valtera basketbola skolu, ne tā ka konveijers ar sportistiem, bet tieši labi cilvēki ar intelektu un talantu