Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3026, Did:0, useCase: 3

Izsaki savu viedokli par Latvijas dāmu sniegumu duelī pret grieķietēm!

Emils Ozerinskis

Izsaki savu viedokli par Latvijas dāmu sniegumu duelī pret grieķietēm!
Kitija Laksa. Foto: FIBA

Piektdien Latvijas sieviešu basketbola izlase aizvadīja otro spēli Eiropas čempionātā, īsā laikā pēc uzvaras pār spānietēm dodoties "ringā" ar Grieķijas izlasi. Portāls Sportacentrs.com aicina savus lasītājus novērtēt Guntara Vētras trenētās komandas spēlētāju demonstrēto sniegumu cīņā pret grieķietēm.

Eiropas čempionāta otrajā spēlē sarkanbaltsarkanās krāsas nesošā dāmu izlase sacentās ar Grieķijas komandu. Pretinieču labākais rezultāts Vecā kontinenta sacīkstēs bijusi ceturtā vieta 2017. gada Eiropas čempionātā.

Otrajā spēlē, pēc sekmīga pirmā puslaika, latviešu spēles zobratos smiltis iebira trešās ceturtdaļas laikā, nobremzējot uzņemto tempu. Pēdējā ceturtdaļā pretinieces noķert Gundara Vētras komandai vairs neizdevās, piekāpjoties ar 65:73.

Izsaki savu vērtējumu par Latvijas basketbola izlases dāmu sniegumu turnīra otrajā cīņā, aizpildot zem raksta pievienoto aptauju. Veic vērtējumu, izsakot savu viedokli desmit baļļu skalā, pieticīgākajai atzīmei esot "1", bet augstākajam novērtējumam "10".

Sestdien portāla Sportacentrs.com slejās publicēsim lasītāju viedokļa apkopojumu.

Paldies! Balsojums nosēdzies.

  -1 [+] [-]

, 2023-06-17 00:14, pirms 11 mēnešiem
viss iet pec plana bronza ir museja

     [+] [-]

, 2023-06-17 10:19, pirms 11 mēnešiem
Viedoklis tāds, ka nav īsti spēles zīmējuma. Nē, tā nav pareizi teikt - nav kombināciju, nav izspēle zem groziem. Par perimetru mētājot piespēles, jācer, ka pretiniecēm būs sūdīga diena ar realizāciju, lai uzvarētu.