Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Papapetru dodas uz ''Partizan'', Bortolāni arī šogad spēlēs pret VEF

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Papapetru dodas uz ''Partizan'', Bortolāni arī šogad spēlēs pret VEF
Janis Papapetru. Foto: Imago Images/Scanpix

Aktīvi sastāvu komplektēt atgriešanās sezonai ULEB Eirolīgā turpina Belgradas ''Partizan'', kas parakstījusi līgumu ar Jani Papapetru. VEF pretiniecei nākamās sezonas Čempionu līgā ''Manresa'' itālis Džordāno Bortolāni, bet ''Monaco'' piesaistījusi Džeronu Blosomgeimu.

Žeļko Obradoviča trenētā Belgradas ''Partizan'' izziņojusi kārtējo sastāva papildinājumu. Serbijas komandu pastiprinājis ilggadējais ''Olympiacos'' uzbrucējs un ''Panathinaikos'' kapteinis Janis Papapetru, kurš parakstījis divu gadu līgumu.

Serbu medijs ''Mozzart Sport'' vēstī, ka Atēnu klubs algā neizmaksājis 300 tūkstošus, ko gan Papapetru nav pieprasījis samaksāt, lai ''Partizan'' nebūtu jāizpērk viņa līgums par 400 tūkstošiem eiro.

Pagājušajā Eirolīgas sezonā 28 gadus vecais uzbrucējs izcēlās ar vidēji 12 gūtiem punktiem, 3,4 atlēkušajām bumbām un 2,5 piespēlēm.

Latvijas čempiones ''VEF Rīga'' pretiniece nākamās sezonas FIBA Čempionu līgas grupu turnīrā un Mārča Šteinberga pārstāvētā Spānijas komanda ''Manresa'' panākusi vienošanos ar Eirolīgas klubu Milānas ''Olimpia'' par talantīgā itāļu aizsarga Džordāno Bortolāni izīrēšanu gaidāmajā sezonā.

21 gadu vecais aizsargs pagājušajā sezonā pārstāvēja ''Treviso'', kas spēlēja vienā grupā ar VEF. Bortolāni vidēji mačā izcēlās ar 13 punktiem, izpelnoties sezonas labākā jaunā spēlētāja apbalvojumu.

Eirolīgas ceturtdaļfināliste ''Monaco'' panākusi divu gadu (1+1) sadarbību ar amerikāņu uzbrucēju Džeronu Blosomgeimu, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Ulmas ''ratiopharm'' ULEB Eirokausā un Vācijas Bundeslīgā.

Pirmajā Eirokausa sezonā Blosomgeims tika iekļauts turnīra simboliskajā pieciniekā, vidēji sakrādams 16,2 punktus un izcīnot 7,6 atlēkušās bumbas. Viņš arī aizvadījis 27 mačus Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Izmantotie resursi:
https://kkpartizan.rs/sr/vest/3265/...
https://www.basquetmanresa.com/en/
https://asmonaco.basketball/news/sh...