Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Viens no Eirolīgas labākajiem pirmgadniekiem Kolsons turpinās pārstāvēt ''Maccabi''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Viens no Eirolīgas labākajiem pirmgadniekiem Kolsons turpinās pārstāvēt ''Maccabi''
Bonzijs Kolsons ar bumbu pret Dī Bostu. Foto: Imago/Scanpix

Viens no ULEB Eirolīgas šīs sezonas labākajiem pirmgadniekiem Bonzijs Kolsons turpinās pārstāvēt Izraēlas basketbola grandu Telavivas ''Maccabi'', pavēstījis klubs.

27 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs ''Maccabi'' rindas papildināja aizvadītajā starpsezonā. Pēc sekmīgas debijas sezonas ULEB Eirolīgā puses vienojušās par līguma pagarināšanu – Kolsons ''Maccabi'' pārstāvēs vismaz līdz 2025. gada vasarai.

Savā pirmajā sezonā Eirolīgā amerikāņu uzbrucējs piedalījās 39 mačos, no kuriem 31 spēli sāka ''Maccabi'' pamatpieciniekā. Kolsons caurmērā atzīmējās ar 10,7 punktiem un 5,6 atlēkušajām bumbām, kļūstot par vienu no sezonas labākajiem turnīra pirmgadniekiem.

Kolsona pārstāvētā Telavivas ''Maccabi'' otro sezonu pēc kārtas zaudēja ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālā. Odeda Kataša padotie izšķirošajā piektajā spēlē galotnē piekāpās ''Monaco'' basketbolistiem.

Karjeras laikā Kolsons pārstāvējis arī Milvoki ''Bucks'', tās G-līgas fārmklubu Viskonsīnas ''Herd'', Kentonas ''Charge'', turku ''Darussafaka'' un ''Pinar Karsiyaka'', kā arī Francijas ''Strasbourg'', tosezon Rīgā spēlējot pret VEF un realizējot uzvaru nesošo trīspunktnieku.

Izmantotie resursi:
https://www.maccabi.co.il/news.asp?...