Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Viens no Eirolīgas labākajiem pirmgadniekiem Kolsons turpinās pārstāvēt ''Maccabi''

Viens no Eirolīgas labākajiem pirmgadniekiem Kolsons turpinās pārstāvēt ''Maccabi''
Bonzijs Kolsons ar bumbu pret Dī Bostu. Foto: Imago/Scanpix

Viens no ULEB Eirolīgas šīs sezonas labākajiem pirmgadniekiem Bonzijs Kolsons turpinās pārstāvēt Izraēlas basketbola grandu Telavivas ''Maccabi'', pavēstījis klubs.

27 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs ''Maccabi'' rindas papildināja aizvadītajā starpsezonā. Pēc sekmīgas debijas sezonas ULEB Eirolīgā puses vienojušās par līguma pagarināšanu – Kolsons ''Maccabi'' pārstāvēs vismaz līdz 2025. gada vasarai.

Savā pirmajā sezonā Eirolīgā amerikāņu uzbrucējs piedalījās 39 mačos, no kuriem 31 spēli sāka ''Maccabi'' pamatpieciniekā. Kolsons caurmērā atzīmējās ar 10,7 punktiem un 5,6 atlēkušajām bumbām, kļūstot par vienu no sezonas labākajiem turnīra pirmgadniekiem.

Kolsona pārstāvētā Telavivas ''Maccabi'' otro sezonu pēc kārtas zaudēja ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālā. Odeda Kataša padotie izšķirošajā piektajā spēlē galotnē piekāpās ''Monaco'' basketbolistiem.

Karjeras laikā Kolsons pārstāvējis arī Milvoki ''Bucks'', tās G-līgas fārmklubu Viskonsīnas ''Herd'', Kentonas ''Charge'', turku ''Darussafaka'' un ''Pinar Karsiyaka'', kā arī Francijas ''Strasbourg'', tosezon Rīgā spēlējot pret VEF un realizējot uzvaru nesošo trīspunktnieku.

Izmantotie resursi:
https://www.maccabi.co.il/news.asp?...


Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.