Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VEF spēlējušais Endrjūss paraksta divu gadu līgumu ar "Panathinaikos"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

VEF spēlējušais Endrjūss paraksta divu gadu līgumu ar "Panathinaikos"
Endrjū Endrjūss. Foto: euroleaguebasketball.net

ULEB Eirolīgas klubs Atēnu "Panathinaikos" sestdien paziņojis par divu gadu līguma parakstīšanu ar amerikāņu aizsargu Endrjū Endrjūsu, kurš 2018./19. gada sezonā spēlēja Latvijā.

Pagājušajā sezonā Endrjū Endrjūss spēlēja Turcijas komandā "Bursapor", regulārajā sezonā 20 spēlēs ULEB Eirokausā izceļoties ar vidēji 14,1 punktu un 4,2 piespēlēm. Komandai sasniedzot finālu, Endrjūss uzbrukumā bija neapturams. Astotdaļfinālā pret Belgradas "Partizan" viņš iekrāja 24+10+8, ceturtdaļfinālā pret Ļubļanas "Olimpija" izcēlās ar 12 punktiem un pusfinālā pret "MoraBanc Andorra" guva 20 punktus.

Endrjūss pārstāvējis vairākas komandas Turcijā, bet pirms tam spēlējis arī Izraēlā un Latvijā. 2018./19. gada sezonu amerikānis pavadīja "VEF Rīga" rindās. Latvijas un Igaunijas līgā 14 spēlēs viņš izcēlās ar 6,7 punktiem un 3,6 piespēlēm, bet VTB līgā desmit mačos 8,8 punktiem pievienoja 3,3 piespēles un 2,8 bumbas zem groziem.

Pirms pievienošanās VEF Endrjūss spēlēja G līgā, Filadelfijas "76ers" fārmklubā.

Izmantotie resursi:
https://www.euroleaguebasketball.ne...