Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

ACB līgas vērtīgākais spēlētājs Musa noslēdz divu sezonu līgumu ar "Real"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

ACB līgas vērtīgākais spēlētājs Musa noslēdz divu sezonu līgumu ar "Real"
Džanans Musa (#13) nacionālās izlases spēlē. Foto: FIBA

Bosnijas un Hercegovinas basketbolists Džanans Musa vienojies par sadarbību uz turpmākajām divām sezonām ar aizvadītās sezonas Spānijas čempionvienību Madrides "Real".

14 ACB līgas titulus izcīnījušajai "Real Madrid" komandai Džanans Musa pievienojies pēc lieliskas sezonas "Rio Breogan" rindās, vidēji spēlē gūstot 20,1 punktu, 5,1 atlēkušo bumbu un izdalot 3,1 rezultatīvu piespēli. Lai arī komanda neiekļuva izslēgšanas turnīrā, bosnietis tika atzīts par ACB līgas sezonas MVP.

23 gadus vecais basketbolists līgumu ar "Real Madrid" noslēdzis uz divām sezonām, un tā Musas karjerā būs trešā pieturvieta kopš atgriešanās no NBA. Vieglo uzbrucēju 2018. gada draftā ar 29. numuru izvēlējās Bruklinas "Nets", kur bosnietis divas sezonas pavadīja kopā ar bijušo sāncensi jaunatnes izlasēs - gadu vecāko Latvijas valstsvienības basketbolistu Rodionu Kurucu.

Nostiprināties NBA Musam tā arī neizdevās - divu sezonu laikā "Nets" rindās vieglā uzbrucēja pozīcijas spēlētājs aizvadīja 49 mačus (40 - otrajā), vidēji gūstot 4,3 punktus, 1,9 atlēkušās bumbas un 0,9 piespēles. 2020. gada novembrī Musa tika aizmainīts uz Detroitas "Pistons'', kur tā arī neaizvadīja nevienu spēli.

Pirms jau minētās "Rio Breogan" Musa pārstāvēja Stambulas "Anadolu Efes", ar ko noslēdza 2,5 gadu līgumu, taču pēc pusgada abas puses sadarbību pārtrauca.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...

     [+] [-]

, 2022-07-14 18:16, pirms 2 gadiem
Episki… pirmajā gadā mūsu Rodis bija nokodis šo džeku, bet tagad… viens ir ACB MVP, otrs netiek Partizan sastāvā un sitās pa vasaras līgu..

  +1 [+] [-]

, 2022-07-14 19:27, pirms 2 gadiem
Joker777 rakstīja: Episki… pirmajā gadā mūsu Rodis bija nokodis šo džeku, bet tagad… viens ir ACB MVP, otrs netiek Partizan sastāvā un sitās pa vasaras līgu..
Nav svarigi kur tu esi 24 gados, bet gan karjeras piki 27-30 un tur Rodis bus ujj cik augstu. Potencials milzigs mana vertejuma

     [+] [-]

, 2022-07-14 21:21, pirms 2 gadiem
Joker777 rakstīja: Episki… pirmajā gadā mūsu Rodis bija nokodis šo džeku, bet tagad… viens ir ACB MVP, otrs netiek Partizan sastāvā un sitās pa vasaras līgu..
Musa jau arī netika pie spēlēšanas Anadolu Efes. Šis nav rādītājs. Rodim labāk NBA, ja tikai atrastos kāds treneris, kurš viņu paņemtu sastāvā