Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mediji: Itudis grasās atstāt Maskavas CSKA, lai pievienotos "Fenerbahce"

Rolands Eliņš

Mediji: Itudis grasās atstāt Maskavas CSKA, lai pievienotos "Fenerbahce"
Maskavas CSKA galvenais treneris Dimitris Itudis. Foto: EPA/Scanpix

Grieķijas basketbola mediji un portāls "Eurohoops" vēsta, ka slavenais treneris Dimitris Itudis tuvojas pārrunu noslēgumam ar Turcijas grandu "Fenerbahce".

Grieķu treneris Dimitris Itudis strādā Maskavas Armijas centrālā sporta kluba jeb CSKA komandā kopš 2014. gada un aizvedis to līdz diviem Eirolīgas čempiona tituliem, kā arī sešiem Vienotās līgas čempiona tituliem. Taču šosezon CSKA no Eirolīgas tika izslēgta Krievijas sāktā kara Ukrainā dēļ.

Grieķu medijs "Sport24" un "Eurohoops" vēsta, ka Itudis grasās atstāt CSKA vēl pirms līguma beigām un veic pārrunas ar "Fenerbahce". Pārrunas esot tuvu noslēgumam, un Itudis tuvojas tam, lai atgrieztos Turcijā, kur strādāja "Banvit" komandā pirms pievienošanās CSKA.

Itudim vēl ir līgums ar CSKA uz nākamo sezonu, tāpat "Fenerbahce" pašreizējam trenerim Aleksandaram Džordževičam vēl ir līgums ar Turcijas klubu arī uz nākamo gadu, attiecīgi, lai treneru maiņa varētu notikt, jānokārto abu šo līgumu pārtraukšana.

Itudis nesen piekrita pārņemt arī Grieķijas izlasi, ko vadīs šogad paredzētajā Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...