Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Čempione bruņojas: "Anadolu Efes" paraksta divu gadu līgumu ar Klaibernu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempione bruņojas: "Anadolu Efes" paraksta divu gadu līgumu ar Klaibernu
Vils Klaiberns. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

ULEB Eirolīgas pēdējo divu gadu čempione Stambulas "Anadolu Efes" ieguvusi jaudīgu papildinājumu, parakstot līgumu uz diviem gadiem ar amerikāņu uzbrucēju Vilu Klaibernu.

32 gadus vecais Vils Klaiberns kopš 2017. gada pārstāvēja Maskavas CSKA. Aizvadītajā sezonā viņš devās laukumā 20 spēlēs, vidēji izceļoties ar 14,9 punktiem un 5,2 atlēkušajām bumbām. Pēc Krievijas sāktā kara Ukrainā armijas vārdu nesošais klubs kopā ar citām krievu vienībām tika izmests no Eirokausiem.

Klaiberns parakstījis divu gadu līgumu ar Stambulas "Anadolu Efes", kas divas reizes pēc kārtas triumfējusi Eirolīgā, bet 2019. gadā finālā piekāpās tieši CSKA, kuras rindās par "Final Four" MVP tika atzīts Klaiberns.

Amerikāņu basketbolistam jau ir pieredze Turcijā – 2016. gadā Eirolīgā viņš debitēja Stambulas "Darussafaka" rindās. Pirms tam viņš spēlējis arī Vācijas un Izraēlas čempionātos.