Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

NBA komandas divkārtējam Eirolīgas čempionam Atamanam varētu piedāvāt asistenta darbu

Agris Suveizda

NBA komandas divkārtējam Eirolīgas čempionam Atamanam varētu piedāvāt asistenta darbu
Ergins Atamans. Foto: Reuters/Scanpix

Kā ziņo ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis, Stambulas "Anadolu Efes" un Turcijas valstsvienības galvenais treneris Ergins Atamans esot piesaistījis Nacionālās basketbola asociācijas komandu uzmanību.

Sīkākas informācijas par iespējamo komandu nosaukumiem vai pārrunu procesu pagaidām nav, tomēr ESPN apskatnieks vēsta, ka Atamanam varētu tikt piedāvāta trenera palīga loma. Atamans lielāko daļu karjeras ir pavadījis dzimtenē, taču ir vadījis arī Itālijas klubus Sjēnas "Montepaschi" un Boloņas "Fortitudo".

Atamans otro sezonu pēc kārtas aizveda Stambulas "Anadolu Efes" līdz ULEB Eirolīgas titulam, taču viņa trofeju skapī titulu netrūkst, turklāt ar dažādiem klubiem. Ar "Montepaschi" viņš 2002. gadā ieguva FIBA Saportas kausu, ar Stambulas "Besiktas" 2012. gadā gan kļuva par Turcijas čempionu, gan izcīnīja FIBA Eiropas Izaicinājuma kausu, ar Stambulas "Galatasaray" tika pie Turcijas zelta (2013.) un ULEB Eirokausa (2016.), bet ar "Efes" bez diviem Eirolīgas kausiem arī trīsreiz kļuvis par Turcijas čempionu (2009., 2019., 2021.). Šosezon "Efes" pusfinālā vēl turpina cīņu par titula nosargāšanu.

Aprīlī Atamans atgriezās pie Turcijas izlases stūres. Ar valstsvienību Atamans 2014. gadā sasniedza Pasaules kausa ceturtdaļfinālu, bet 2016. gada Eiropas čempionātā izstājās astotdaļfinālā. Turcija būs viena no Latvijas pretiniecēm Pasaules kausa atlases nākamajā posmā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn/status/...

     [+] [-]

, 2022-06-02 12:47, pirms 2 gadiem
Un ko viņš tur darīs? Neviens viņam bļaut, apsaukaties un trakot tur neļaus...