Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jasikēvičs: ''Bijām labāka komanda, bet nespēlēsim finālā. Tāda ir realitāte''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Jasikēvičs: ''Bijām labāka komanda, bet nespēlēsim finālā. Tāda ir realitāte''
Šarūns Jasikēvičs. Foto: Begum Unal/BasketNews

Ceturtdienas vakarā zaudējumu ULEB Eirolīgas pusfinālā piedzīvoja pamatturnīra uzvarētāja ''Barcelona'', ko trenē Šarūns Jasikēvičs un pārstāv Rolands Šmits. Lietuviešu speciālists pēcspēles preses konferencē atzina, ka, viņaprāt, Barselonas komanda bijusi labāka, tomēr finālā tā nespēlēs.

''Ir ļoti grūti saprast treneri, kura vadītā komanda Final Four pusfināla pārtraukumā atrodas vadībā ar 11 punktu pārsvaru, bet treneris saka, ka komanda nespēlē labi. Šo teicu puišiem ģērbtuvē. Man nepatika, kā mēs spēlējām. Iemetām dažus metienus, bet ''Real'' netrāpīja. Visbiežāk basketbolā šādas situācijas 40 minūšu garumā izlīdzinās. Apsveicu Madrides klubu. Mēs nepievērsām uzmanību smalkām detaļām un nedarījām lietas, par kurām runājām,'' diezgan skarbs pēc zaudējuma pusfinālā bija Šarūns Jasikēvičs.

''Nebijām gatavi ziedoties uzvaras vārdā. Galotnē ''Real'' trāpīja metienus. Ja gribam spēlēt finālā un ielaižam 52 punktus otrajā puslaikā, tad es nezinu… Mums pietrūka profesionālisma un vēlmes ziedoties. Tā ir milzīga vilšanās. Domāju, ka bijām labāka komanda, bet nespēlēsim finālā. Tāda ir realitāte,'' pēcspēles komentāru turpināja lietuviešu speciālists. ''40 minūšu griezumā nebiju sagatavojis komandu tam, kas notika, kā ''Real'' atspēlējās. Kā vienmēr saka, treneris ir atbildīgs par zaudējumu. Par to nav šaubu,'' Jasikēvičs noslēdza.

''Visu maču demonstrējām lielisku pašatdevi, spēlējot pret izcilu komandu. Otrajā ceturksnī aizvadījām vāju trīs līdz četru minūšu garu nogriezni, kurā viņi [''Barcelona''] mūs nogalināja, iekrājot divciparu pārsvaru. Esmu priecīgs, ka spēlētāji saprata mūsu spēles plānu un to izpildīja. Kad puslaika pārtraukumā visi domāja, ka esam zaudējuši, mēs turpinājām pieturēties pie plāna, meklējot labākos risinājumus abos laukuma galos, un izcīnījām panākumu,'' par uzvaru pusfinālā izteicās Madrides ''Real'' galvenais treneris Pablo Laso.

Otrā pusfinālā panākumu izcīnīja pašreizējā čempione Stambulas ''Anadolu Efes''. Tās galvenais treneris Ergins Atamans arī pēc mača turpināja demonstrēt lielu pašpārliecinātību: ''Spēlētājiem ģērbtuvē teicu, ka tas ir lielisks sasniegums divus gadus pēc kārtas iekļūt finālā. Taču mēs šeit ieradāmies, lai uzvarētu. Esam tuvu. Vienas spēles attālumā no triumfa divas sezonas pēc kārtas. Darīsim visu, lai to paveiktu. Sestdien tas notiks.''

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-172168-...
https://basketnews.com/news-172186-...
https://basketnews.com/news-172187-...

     [+] [-]

, 2022-05-20 11:16, pirms 2 gadiem
Ir diezgan traģiski, ka jāiet citos saitos, lai saprastu par ko vispār ir raksts!!!!!!! No raksta saprotu, ka Barcelona zaudējusi, ir bijis pārsvars..par cik tad beigās zaudēja? Meklēju rezultātu, kurš rakstā protams nav, bet tomēr zem bildes sameklēju, un kas par pārsteigumu - Barcelona tomēr uzvarējusi. Nu pilnīgs pipec, jēga te vispār nākt. Laikam vietne derīga tikai lai izgāztu savu žulti un nekas vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2022-05-20 11:52, pirms 2 gadiem
Kā tas ir, labāka komanda, bet nespēlēsim finālā?! Man šķiet, ka finālā spēlē labākās komandas.
Spēka ziņā abas komandas ir līdzvērtīgas, šoreiz vairāk paveicās Madridei.

     [+] [-]

, 2022-05-20 14:14, pirms 2 gadiem
Leitim paākritikas trūkst,tikai aurot visu laiku māk.Ar ko tad bija labāka Barsa,Mirotičs viens principā vilka,tieši Real paņēma ar komandas spēli.