Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1458, Did:0, useCase: 3

Divi NBA čempioni netiek iekļauti Francijas sastāvā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Divi NBA čempioni netiek iekļauti Francijas sastāvā
Tonijs Pārkers
Foto: FIBA Europe

Francijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Vensāns Kolē otrdien, 14. jūnijā, nosauca 12 spēlētājus un četrus rezervistus, kuri gatavosies Eiropas čempionāta finālturnīram Lietuvā. "Les Bleus" B grupā Šauļos spēlēs ar Serbiju, Latviju, Izraēlu, Vāciju un Itāliju.

Interesanti, ka 16 basketbolistu vidū nav iekļauti divi NBA čempionvienības “Dallas Mavericks” pārstāvji – centra spēlētājs Jans Mahinmi un aizsargs Rodrigo Bobuā. Pēdējais pirms gada izlases treniņnometnē guva savainojumu un izlaida NBA sezonas pirmo pusi, bet Teksasas kluba īpašnieks Marks Kjubans paziņoja, ka francūzis šovasar valstsvienībā spēlēt nevarēs.

Francijas divpadsmitniekā iekļauti saspēles vadītāji Antuāns Dio un Tonijs Pārkers, aizsargu un uzbrucēju līnijā viņus papildina Nikolā Batums, Janiks Bokolo, Nando De Kolo, Mikaels Gelabale un Mikaels Pjetruss. Priekšējā līnijā spēlēs Boriss Diāvs, Joakims Noā, Florāns Pjetrus, Ali Traore un Ronijs Turiafs. Rezervē atstāti Endrū Albisī, Šarls Lombā-Kahudi, Fabjēns Kosērs un Kevins Serafins.

NBA klubos spēlē Batums (“Portland Trailblazers”), Diāvs (“Charlotte Bobcats”), Noā (“Chicago Bulls”), Pārkers (“San Antonio Spurs”), Mikaels Pjetrus (“Phoenix Suns”), Turiafs (“New York Knicks”) un Serafins (“Washington Wizards”). De Kolo un Florāns Pjetruss “Valencia” sastāvā izcīnīja trešo vietu ACB līgas regulārajā sezonā, bet ceturtdaļfinālā zaudēja Jānim Blūmam. Eirolīgas klubā “Virtus Roma” spēlē Ali Traore, savukārt pārējie sacenšas Francijas virslīgā.

Izmantotie resursi:
Fédération Franēaise de Basketball

  -1 [+] [-]

, 2011-06-15 01:52, pirms 13 gadiem
Lai jau mums tad iedot
Slēpts komentārs: Shizis

 +16 [+] [-]

, 2011-06-15 07:54, pirms 13 gadiem
Shizis rakstīja: kam ta mums ir vismaz augstaakas kvalitaates baleetaaji
kas ir balētāji ? nekādi nevaru ierubīties

  +4 [+] [-]

, 2011-06-15 08:09, pirms 13 gadiem
sveiks rakstīja: kas ir balētāji ? nekādi nevaru ierubīties
Laikam bija domāts ballētāji t.i. tusētāji!
Slēpts komentārs: piejoda

  +6 [+] [-]

, 2011-06-15 08:53, pirms 13 gadiem
frančiem normāls sastāvs beidzot novākts, ar Noā, Pjetrusu, Turiafu. Pārkers jau bieži ir, bet citi NBA čaļi reti, kad tiek vai grib

 +14 [+] [-]

, 2011-06-15 09:31, pirms 13 gadiem
Labi pateikts netiek iekļauts... Vadība nelaiž prom kā tad var iekļaut sastāvā????

     [+] [-]

, 2011-06-15 09:41, pirms 13 gadiem
piejoda rakstīja: A, ir slikti ja cilvēki atpūšas ? Mēs visi esam cilvēki.
neejauc vārdu atpūsties ar ballēties.. atpūsties nozīmē neko nedarīt, pagulēt pludmalē utt. bet ballējoties tu nākamajā dienā esi nelietojams, profesionāļiem tas nav pieņemami starp citu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-06-15 10:02, pirms 13 gadiem
Sastāvs pat ļoti nopietns, ja iztiks bez savainojumiem, tad var arī diezgan tālu tikt, bet nu ar Franciju nekad neko nevar zināt.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-15 11:32, pirms 13 gadiem
frančiem ļoti labs sastāvs, vienīgi kā viņi to parādīs laukumā, tad redzēsim..

un forši, ka Francijas izlase izskatās pēc kādas Āfrikas valsts izlases..

  +8 [+] [-]

, 2011-06-15 11:45, pirms 13 gadiem
Gribētos jau kautko vairāk dzirdēt no Bagija par LV sastāvu. Visiem sezonas beigušās, varētu sākt domāt par izlases godu. Eiropas čempis gandrīz mājās- vajadzētu novākt cienījamu sastāvu. Līdzjutēji ir pelnījuši sagaidīt no savas valsts izlases labākos basketbolistus aizstāvam sarkanbaltsarkanās krāsas! Lai Šauļos mūs nepavada sajūta "nu ko var gribēt no šī sastāva...", kā bija kvalifikācijā.

     [+] [-]

, 2011-06-15 12:25, pirms 13 gadiem
praktikants rakstīja: Labi pateikts netiek iekļauts... Vadība nelaiž prom kā tad var iekļaut sastāvā????
netiek iekļauts jo viņu nelaiž...tagad izklausītos pareizi,ne...katrs saprot tā, cik viņam tās smadzenes ir !!! un jums te daudziem tādas nav un nebūs !!!

  +1 [+] [-]

, 2011-06-15 23:49, pirms 13 gadiem
Heilijs rakstīja: Gribētos jau kautko vairāk dzirdēt no Bagija par LV sastāvu. Visiem sezonas beigušās, varētu sākt domāt par izlases godu. Eiropas čempis gandrīz mājās- vajadzētu novākt cienījamu sastāvu. Līdzjutēji ir pelnījuši sagaidīt no savas valsts izlases labākos basketbolistus aizstāvam sarkanbaltsarkanās krāsas! Lai Šauļos mūs nepavada sajūta "nu ko var gribēt no šī sastāva...", kā bija kvalifikācijā.
A ko tur Bagatskis,kā parasti mūsu līderi kā Biedriņš un Kambala pateiks,ka persoisku iemeslu dēļ nevar spēlēt un čempis jau ir beidzies pat nesācies,jo bez normāliem centriem mūs tur vienkārši visi sagraus. Kambala vispār pa lielam ir tāds nodevējs,jo viņš spēlē tad,kad viņam ir izdevīgi. Vot beidzās diskābelis par koka lietošanu,kur sevi vislabāk parādīt?-protams eiropas čempī pārstāvot LV. Bet tad kad viņam viss kārtībā ir tad LV viņam ir pie kājas. A Biedžam nafig spēlēt izlasē?-viņš tak ir miljonārs. A ko dara miljonāri brīvajā laikā?-atpūšas. Tā kā Bagatskim tur teikšanas vispār nekādas. Atbrauks visi tie,kas grib spēlēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja