Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:377, Did:0, useCase: 3

Slovēnija pārliecinoši uzvar Vāciju

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Slovēnija pārliecinoši uzvar Vāciju
Demonds Grīns mačā pret Slovēniju
Foto: kicker.de

Šodien Vācijas pilsētā Bonnā tika aizvadīta pārbaudes spēle basketbolā starp Vācijas un Slovēnijas vīriešu valstsvienībām. Pārliecinošu uzvaru minētajā mačā (70:53) 5000 skatītāju klātbūtnē izcīnīja Slovēnijas basketbolisti.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 12 gūtiem punktiem bija centra spēlētājs Erazems Lorbeks, kurš gaidāmajā sezonā pārstāvēs Spānijas klubu ''Regal Barcelona''. Tāpat Slovēnijas valstsvienības labā deviņus punktus guva Urošs Slokars un Jaka Lakovičs, bet pa astoņiem punktiem Juricam Golemacam un Samo Udriham. Tikmēr zaudētājiem labākie punktu guvēji bija pieredzējušie Štefans Hāmans (9) un Patriks Femerlings (9).

''Pēc šādas spēles nedrīkstam nolaist galvas. Pēc tik slikti nospēlētas otrās ceturtdaļas bija sarežģīti atspēlēties. Tomēr jāatzīst, ka komanda parādīja raksturu. Pašatdeve laukumā bija acīmredzama,'' savus padotos nosodīt netaisījās Vācijas izlases galvenais treneris Dirks Bauermans. ''Mums jāatrod pareizais veids, kā miksēt jaunos spēlētājus kopā ar pieredzējušajiem. Ja laukumā vienlaicīgi atrodas pārāk daudz jauno, sāk parādīties nevajadzīgas kļūdas...''

Der piezīmēt, ka Vācijas izlase, kas būs Latvijas pretiniece gaidāmajā Eiropas čempionātā, pēc šodien aizvadītā mača piedzīvojusi zaudējumu sastāvā. Spēles sākumā nepatīkamu kājas savainojumu guva Pērs Ginters, kurš nekavējoties tika nogādāts tuvējā slimnīcā, lai noskaidrotu traumas nopietnību. Kā raksta Vācijas mediji, spēlētāja piedalīšanās Eiropas čempionātā varētu būt apdraudēta, bet oficiāli jaunumi šajā sakarā varētu tikt paziņoti tuvāko dienu laikā.

Izmantotie resursi:
kicker.de

  +1 [+] [-]

, 2009-09-02 22:08, pirms 15 gadiem
Sāk jau pamazām zaudēt formu!

  +3 [+] [-]

, 2009-09-02 22:21, pirms 15 gadiem
Latviešiem vajadzētu šo to pamācīties no slovēņiem!

  +2 [+] [-]

, 2009-09-02 22:29, pirms 15 gadiem
Viņiem varētu sākties arī lejupslīde, mums - tikai uz augšu.

  +4 [+] [-]

, 2009-09-02 22:48, pirms 15 gadiem
Pēc pārbaudes spēlem tik pat kā neko nevar spriest. Viens uzvar tos, zaudē tajiem kuri zaudēja tiem.

  +5 [+] [-]

, 2009-09-02 22:49, pirms 15 gadiem
Vidziņš rakstīja: Latviešiem vajadzētu šo to pamācīties no slovēņiem!
ja ka pareiz audzinat speletajus..

slovenija ir pat mazaka par latviju bet kadi viniem ir basketolistii...

ta ari nesmu sapratis kapec vini vel nav izcinijusi medalas kada no pedejiem ec.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-03 07:06, pirms 15 gadiem
Manliekas Slovenija Čempii bus zvēri un tiks tālu...