Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Anda Eibele: "Neatļāvām sevi pazemot"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Anda Eibele: "Neatļāvām sevi pazemot"
Anda Eibele trešdien realizēja divus no trijiem tālmetieniem, guva 6 punktus, izcīnīja 5 atlēkušās bumbas un 4 reizes rezultatīvi piespēlēja
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Nospēlējām normāli. Ka labi, tā par zaudētām spēlēm nevar teikt. Ja daudzi gaidīja zaudējumu ar lielāku rezultāta starpību, parādījām, ka varam nospēlēt labāk," komandas spēles nozīmi labāka rezultāta sasniegšanā uzsver sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" aizsardze Anda Eibele.

Saspēles vadītāja trīs Eirolīgas spēlēs pēc kārtas realizējusi tālmetienus, tajā skaitā pa diviem katrā mājas spēlē, vidēji savācot 6 punktus. Trešdien Eibele pret UGMK spēlēja 23 minūtes, iemeta divus no trijiem trīspunktu metieniem, guva 6 punktus, izcīnīja 5 atlēkušās bumbas, tostarp pirmo reizi Eirolīgas karjerā savācot divas bumbas uzbrukumā un 4 reizes rezultatīvi piespēlēja partnerēm.

„UGMK ir UGMK, uzskatu, ka esam diezgan labi nocīnījušās,” teica Eibele. „Cīnījāmies līdz galam, neatļāvām sevi pazemot. Presē un internetā rakstīja, ka nupat, nupat būs (zaudējums ar) mīnus simts un tā tālāk. Esam pierādījušas, ka varam cīnīties. Protams, esam divas atšķirīgas komandas ar diviem atšķirīgiem mērķiem. Viņas, UGMK, cīnīsies par pirmo vietu Eirolīgā.”

„Nonākot tālmetienu pozīcijās, nekas cits neatlika. Bija pēdējās sekundes uzbrukumā un jāmet pāri garajām,” ar smaidu stāsta Anda. „Bija grūti, manā pusē bija arī veiksme, paveicās.”

„Komandai daudz palīdzēja visas meitenes, kuras laukumā devās uz maiņu,” soliņa devumu uzsvēra Eibele. „Tagad spēlējam kā komanda, nav individuālas darbības. Kad vajag uzņemties iniciatīvu, darām to, iesaistās ārzemnieces un paveic to diezgan sekmīgi. Vilisa var iemest. Trešdien viņa vairāk aizmeta garām, bet iemetīs nākamajā spēlē, tāpat kā pret „Teo”. Viņa cīnās līdz galam. Nav tā, ka aizmet garām un necīnās aizsardzībā. Viņa izdara lielu darbu, man nav nekādu pretenziju.”

  +2 [+] [-]

, 2009-11-26 18:42, pirms 15 gadiem
Tiešām malaces, ka šādi nocīnījās

  -3 [+] [-]

, 2009-11-26 20:58, pirms 15 gadiem
Malacītes, "tikai" -21!

  +2 [+] [-]

, 2009-11-26 22:29, pirms 15 gadiem
Garnadzis rakstīja: Malacītes, "tikai" -21!
ja nezini UGMK sastāvu labāk neko neraksti..

     [+] [-]

, 2009-11-27 08:45, pirms 15 gadiem
Citāti:
1. "Presē un internetā rakstīja, ka nupat, nupat būs (zaudējums ar) mīnus simts un tā tālāk."
Vajag mazāk komentārus esportā lasīt, tad būs vēl labāk.

2. "Tagad spēlējam kā komanda, nav individuālas darbības."
Kād Vāvere notraumēta un nespēlē, tad uzreiz esot komandas spēle. Mājiens ar mietu vadības un trenera virzienā. Bet no malas izskatījās, ka tā arī ir. Uzreiz visām dzirkstele bija acīs, kad nav Vāveres, kura tikai puļī un puļī, bet aizsardzība necīnās nemaz.

     [+] [-]

, 2009-11-27 10:55, pirms 15 gadiem
"vecbebri "!! ko raksti ja negrib lai lasa???