Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Divkārtējā olimpiskā čempione Miltone: "TTT bija, ko pierādīt"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Mums nav jāuztraucas, ko dara pārējās komandas, jāskatās uz to, ko darām mēs. Un, ja turpināsim spēlēt tādā garā, turpināsim uzvarēt," pēc piektās uzvaras FIBA Eirolīgas A grupā teica Valensijas "Ros Casares" sieviešu basketbola kluba amerikāņu spēlētāja Deliša Miltone.

Amerikāniete ir viena no labākajām Eirolīgas spēlētājām, apliecinot to ar labākajiem efektivitātes rādītājiem Spānijas čempionvienības sastāvā. ASV izlases un WNBA veterāne divas reizes nacionālās valstsvienības sastāvā triumfējusi olimpiskajās spēlēs.

"Esam ļoti priecīgas par piekto uzvaru Eirolīgā," pēcspēles preses konferencē teica Miltone. "Cenšamies uzvarēt neatkarīgi no tā, kur spēlējam. Uzvarēt ir svarīgi vienmēr. Šodien nerādījām labāko komandas spēli, taču joprojām spējām cīņu noslēgt ar uzvaru. Šajā brīdī tā ir pati svarīgākā, tāpēc priecājos. Jāapsveic TTT spēlētājas, jo viņas laukumā spēlēja no sirds, ar lielu aizrautību. „TTT” šodien bija, ko pierādīt, to varēja redzēt viņu sejās un to vērot bija patīkami."

"Esot pilnīgi godīga, koncentrējos tikai mūsu spēlei. Neskatos uz kopvērtējumu vai citu komandu sniegumu. Nevaru pateikt, kura komanda ir kurā vietā, kas ir vadībā, kurš klubs guvis vairāk punktu vai izcīnījis vairāk atlēkušo bumbu. Domāju tikai par „Ros Casares” un, manuprāt, uz to jāliek galvenais uzsvars. Mums nav jāuztraucas, ko dara pārējās komandas, jāskatās uz to, ko darām mēs. Un, ja turpināsim spēlēt tādā garā, turpināsim uzvarēt."

„Katru reizi, kad „TTT Rīga” spēlē mājās, viņu spēlētājas cīnās,” savu vērtējumu sniedza „Ros Casares” galvenais treneris Isma Kanto. „Spēles pirmajā pusē spēku samērs laukumā bija diezgan līdzīgs. Iesākām labi, taču otrajā ceturtdaļā slikti spēlējām aizsardzībā. Pēc pārtraukuma atradām savu spēli aizsardzībā, bet uzbrukumā biežāk tikām pie brīviem metieniem.”

  -1 [+] [-]

, 2009-12-03 13:26, pirms 14 gadiem
Miltone: "Šodien nerādījām labāko komandas spēli, taču joprojām spējām cīņu noslēgt ar uzvaru."

Rekur pat Miltone atzīst, ka Ros Casares nespēlēja savu spēli. Tāpēc starpība arī ir "tikai" -24!