Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Nerips: "Spēlējot disciplinēti, spēsim parādīt pretestību"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Nerips: "Spēlējot disciplinēti, spēsim parādīt pretestību"
Aigars Nerips
Foto: www.tttriga.lv

"Tāpat kā spēlē ar UGMK centīsimies spēlēt ar maksimālu koncentrāciju un disciplīnu, to pretstatot pretinieka meistarībai un skaitliskajam pārākumam," gatavojot komandu trešdienas Eirolīgas spēlei ar "Ros Casares", uzsvēra sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Aigars Nerips.

„Pirmkārt, sacensība ar „Ros Casares” ir otrā smagā Eirolīgas spēle pēc kārtas,” teica Nerips (trenera bilance 3-1, LSBL 2-0, Eirolīga 1-1). „Sekas atstājusi spēle ar UGMK, Kristīne Kārkliņa zālē trenējas tikai no pirmdienas. Pēc sestdienas spēles vīruss bija Lizai Vilisai, divas dienas neko nedarīja, (spēlēja) sešas minūtes, domāju, ka viņa nevar būt fiziski gatava spēlei. Rēķinos, ka rīcībā ir astoņi cilvēki un tādā sastāvā jāspēlē.”

Ar Spānijas čempionēm jācīnās un var cīnīties, norādīja Nerips. „Nospēlējot disciplinēti, spēsim parādīt pretestību. Ja neievērosim disciplīnu, noiesim nost no sarunātām atstrādātām lietām, tad grūti cerēt uz pozitīvu rezultātu. Pretinieču spēles nianses ir izskatītas, pietrūkst tikai informācijas par pēdējo „Ros Casares” spēli Stambulā, ierakstu nedabūjām vispār, Turcijas komanda otro reizi parādīja, ka nevēlas neko darīt mūsu labā, varbūt baidās.”

Spēles sākums Olimpiskajā sporta centrā plkst. 19:40.

  -1 [+] [-]

, 2009-12-02 14:06, pirms 14 gadiem
nu es tikko nosapņoju, ka Turcijas komanda atsūtījusi vēstuli ar tekstu, ka viņi ir aplūkojuši TTT komandas bildi vēlreiz un Krūmbergai esot tik skaistas acis, ka viņi tomēr ir gatavi darīt pilnīgi visu TTT komandas labā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-02 17:55, pirms 14 gadiem
Labi, ka tas Nerips netrenē hikejistus