Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Cēsis" papildinās, pārbauda un sāk trenēties

Andrejs Siliņš

"Cēsis" papildinās, pārbauda un sāk trenēties
SK ''Cēsis''
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

SK "Cēsis" dāmu basketbola komandai izdevies panākt vienošanos uz vienu sezonu ar Viļņas "TEO" komandas saspēles vadītāju Rimu Valentieni, bet ar amerikāņu centra spēlētāju Kristenu Morisu panākta vienošanās uz pārbaudes laiku.

Valentiene desmit sezonas pavadījusi "TEO" sastāvā, regulāri spēlējot arī sieviešu Eirolīgas turnīrā, turklāt lietuviete tiek uzskatīta par vienu no labākajām savas pozīcijas spēlētājām Baltijā. Valentiene var spēlēt kā pirmā, tā otrā numura pozīcijā.

"Duetā ar Zani Eglīti Valentiene būs ļoti spēcīga un abas šīs basketbolistes varētu būt komandas līderes laukumā. Vairāk šajā pozīcijā papildinājumi nav plānoti, jo komandā paliek arī ilggadējā dalībniece cēsniece Ieva Krastiņa," izteicies kluba prezidents Krišjānis Kļaviņš.

Tāpat komandai uz pārbaudes laiku pievienojusies 1,94 metrus garā Kristena Morisa, kura tikko kā beigusi spēcīgo Luiziānas Štata Universitāti (LSU). Spēlētāja ir talantīga, taču SK "Cēsis" kluba vadība ar basketbolisti panākusi vienošanos par pārbaudes laiku uz desmit dienām, pēc kurām tiks pieņemts lēmums – paturēt amerikānieti sastāvā vai nē.

Vēl SK "Cēsis" komandā spēlēt turpinās Zane Zeltiņa. Šodien SK "Cēsis" komanda Cēsu sporta namā aizvadīs pirmo treniņu, gatavojoties jaunajai sezonai.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-02 21:00, pirms 15 gadiem
nu kaut kas jau radas..lietuvite varetu but laba...ko kristena menna dara?
tas butu labs papildinajums..
katra zina cēsu lellites blizis ar smaidu uz lūpām..!!!!