Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"DU" basketbolistes piekāpjas Daugavpils jaunatnes vīriešu komandai

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"DU" basketbolistes piekāpjas Daugavpils jaunatnes vīriešu komandai
Ar bumbu Olga Kazakeviča
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Šodien Daugavpilī "DU" basketbolistes pārbaudes spēlē ar 50:86 piekāpās Daugavpils jaunajiem A grupas basketbolistiem. Šī bija pirmā no četrām paredzētajām pārbaudēm pret vīriešu komandām.

Jau 15. oktobrī "Daugavpils Universitātes" basketbolistes aizvadīs pirmo spēli LSBL čempionātā, viesos tiekoties ar "RTU" basketbolistēm. Septembra vidū daugavpilietes aizvadīja divas pārbaudes spēles ar "TTT kadetēm" un "TTT-Juniorēm", pirmajā spēlē uzvarot, bet otrajā mačā atzīstot pretinieču pārākumu. Šodien par saviem sparingpartneriem komandas galvenais treneris Nikolajs Romaņenko izvēlējās Daugavpils A grupas večus.

Puišu uzdevums bija visa mača garumā spēlēt ļoti agresīvi un ātri, ko viņi arī paveica, bet daugavpilietes izmēģināja aizsardzības un uzbrukuma kombinācijas. Uzspēlēt tika dota iespēja visām, visas basketbolistes laukumā pavadīja vidēji 15 minūtes.

Kā arī bija gaidāms, puiši šajā spēlē bija pārāki - 86:50. Rezultatīvākā meitenēm bija komandas kapteine Oļesja Jevsejeva, kurai 12 punkti. Par vienu punktu mazāk komandas līderei Kristīnai Eglei, bet desmit punkti saspēles vadītājai Olgai Kazakevičai. Nākamo pārbaudes maču "DU" aizvadīs pret 1995. gadā dzimušajiem puišiem. Redzēsim, vai šoreiz meitenēm izdosies pārspēt puišus.

Vērts piebilst, ka pārbaudes mačus ar "DU" studentēm (ne basketbolistēm) regulāri aizvada arī U-12 meitenes, kuras parasti uzvar.

     [+] [-]

, 2010-09-30 21:30, pirms 14 gadiem
kas ta daamas ar daamaam nevar sparingu sariikot??

     [+] [-]

, 2010-09-30 21:39, pirms 14 gadiem
Shis jau nav smuki,lai speelee pret meiteneem!