Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Rīgas" 3x3 Debrecenas "Masters" turnīrā neizkļūst no apakšgrupas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rīgas" 3x3 Debrecenas "Masters" turnīrā neizkļūst no apakšgrupas
Agnis Čavars. Foto: FIBA3x3

LETA. Latvijas 3x3 basketbola komanda ar Edgaru Krūmiņu, Agni Čavaru un diviem Ķīnas sportistiem sastāvā sestdien piedzīvoja zaudējumus Debrecenas "Masters" turnīra apakšgrupas spēlēs un neiekļuva ceturtdaļfinālā.

"Rīga", kas izsēta ar sesto numuru, pirmajā spēlē ar 18:22 atzina Beļģijas komandas "Antwerp" (3.) pārākumu.

Otrajā mačā "Rīga" cīnījās ar "Tel-Aviv" (12.), kas pirms tam ar 11:21 zaudēja Antverpenes kvartetam. Izšķirošajā mačā par otro pozīciju grupā un vietu ceturtdaļfinālā "Rīga" piedzīvoja zaudējumu ar 15:21 un noslēdza turnīru.

"Kandava"/"Turība" šajā nedēļas nogalē cīnās Kaljāri "Lite Quest" sacensībās, kuru uzvarētāja iegūs tiesības spēlēt Splitas "Challenger" turnīrā, bet sieviešu izlase svētdien Debrecenā sāks Pasaules sērijas turnīru.

Savukārt Latvijas 3x3 basketbola spēlētāju Naura Mieža un Kārļa Lasmaņa pārstāvētā "Beijing" komanda šajā nedēļas nogalē startē Šanhajas "Challenger" turnīrā.

     [+] [-]

, 2023-08-26 22:32, pirms 8 mēnešiem
likvidējiet to parodiju komandu riga, tie 2 dauņi ķīnieši diskreditē komandu

     [+] [-]

, 2023-08-26 22:52, pirms 8 mēnešiem
nopērciet Lasmani un Miezi kā futsalā(zāles futbolā0 RFC Rikardinju
Ir rezultāts

     [+] [-]

, 2023-08-26 22:57, pirms 8 mēnešiem
nopērciet Lasmani un Miezi kā futsalā(zāles futbolā} RFC Rikardinju
Ir rezultāts

     [+] [-]

, 2023-08-26 23:21, pirms 8 mēnešiem
FIBA lūdzu atlaidiet šitos klaunus ne tiesnešus. Viņi ļoti negodprātīgi piemēroja noteikumus un tizlojās. Vairākus Antverpenes un Tel Aviv komandām izteikus noteikumu pārkāpumus uzbrukumā, aizsardzībā, autus, nenotīrītas bumbas, 3 sekunžu pārkāpumus un nostaigātus nefiksēja, bet Riga komandai visu fiksēja un par visu deva pārkāpumus arī tad Riga komandai deva pārkāpumus kad Tel Aviv vai Antverp Topdesk komandas spēlētājs bija tas kurš pārkāpa noteikumus. Šitie tiesneši izteikti blēdījās un deva negodīgas priekšrocības Tel Aviv un Antverp Topdesk komandām pār Riga komandu. FIBA ir jāatlaiž šitie klauni ne tiesneši jo šitie tiesneši paši nesaprot 3*3 basketbola noteikumus.