Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Riga" sastāvā Kvebekas turnīrā atgriezīsies Miezis un Strēlnieks

Rolands Eliņš

"Riga" sastāvā Kvebekas turnīrā atgriezīsies Miezis un Strēlnieks
Nauris Miezis. Foto: FIBA

Nedēļas nogalē norisināsies FIBA 3x3 basketbola "Challenger" turnīrs Kvebekā, Kanādā, kurā ar pirmo numuru izlikta "Riga" komanda ar Nauri Miezi un Artūru Strēlnieku sastāvā, vēsta organizatoru sniegtā informācija.

"Riga" iepriekšējā nedēļas nogalē piedalījās Latvijas kausa izcīņas finālā, kur startēja ar Edgaru Krūmiņu, Agni Čavaru, Artūru Ausēju un Mārtiņu Šteinbergu sastāva. Komanda cieta neveiksmi finālspēlē pret "Priecīgus!" un attiecīgi palaida garām iespēju kvalificēties Pasaules tūres posmam Utrehtā, Nīderlandē.

"Riga" nākamais pieturas punkts kalendārā ir Kvebekas "Challenger" turnīrs, kurā komandā kopā ar Čavaru un Krūmiņu pieteikti Nauris Miezis un Artūrs Strēlnieks, kuriem iepriekš bija traumas.

Miezim iepriekš bija elkoņa trauma, kas lika izlaist iepriekšējās spēles. Viņš tagad portālam Sportacentrs.com norādīja, ka trauma beidzot ir sadziedēta un ka viņš ir atpakaļ uz strīpas. Savukārt Strēlniekam iepriekš bija deguna savainojums.

"Riga" komandas sastāvā korekcijas šosezon bieži ieviesuši savainojumi, tāpat jāņem vērā Paula Lasmaņa dalība "Big3" līgā Ziemeļamerikā. Komandas sastāvu vairākos turnīros papildināja Artūrs Ausējs, taču viņam kopā ar BK "Ventspils" jāsāk gatavoties nākamajai sezonai klasiskajā basketbolā.

Kvebekas turnīrs norisināsies 20. un 21. augustā. Tajā piedalīsies arī Lietuvas "Marijampole Mantinga" komanda, kas izlikta ar trešo numuru, bet ar otro numuru izlikta "Priceton" komanda no ASV. "Riga" un Prinstonas komanda būs vienīgās pārstāves no Pasaules tūres ranga desmitnieka šajā turnīrā. Kvebekas turnīrā varēs izcīnīt ceļazīmi uz "Cebu Masters" Pasaules tūres turnīru oktobra sākumā.

Izmantotie resursi:
https://play.fiba3x3.com/categories...