Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Uzlabotajam Biedriņam un "Warriors" pirmā pārbaude pret "Kings"

Uzlabotajam Biedriņam un "Warriors" pirmā pārbaude pret "Kings"
Andris Biedriņš
Foto: nba.com

Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) turpinās pirmssezonas sagatavošanās posms un pienācis laiks pirmajām pārbaudes spēlēm. Latvijas basketbolistam Andrim Biedriņam ar Goldensteitas "Warriors" pirmā pārbaude šonakt, kad pretī stāsies Sakramento "Kings" (spēles sākums pl. 5:30 pēc Latvijas laika).

"Warriors" pirmajā spēlē pret Sakramento

Kopš pirmajiem NBA klubu treniņiem pagājusi jau nedaudz vairāk kā nedēļa, tāpēc komandām pienākušas pirmās pārbaudes spēles. Arī Goldensteitas "Warriors" un Andris Biedriņš pirmo reizi pēc vairāku mēnešu pārtraukuma dosies laukumā un šonakt pretiniekos būs Sakramento "Kings". Šogad visām NBA komandām būs saīsināts pārbaudes spēļu skaits un iekavētā sezonas sākuma dēļ tādas būs tikai divas un pret vienu komandu. Interesanti, ka jau pirmajā spēlē "Warriors" pretiniekos komanda, kurā strādā tās pagājušās sezonas galvenais treneris Kīts Smārts. Pēc septiņiem gadiem "Warriors" organizācijā, no kuriem pēdējais bija kā galvenajam trenerim, Smārta pakalpojumi kareivjiem vairs nebija vajadzīgi. Treneris nekur tālu nav devies un atradis darbu citā Kalifornijas štata klubā, pievienojoties "Kings" treneru kolektīvam kā asistents.

Smārta vietā "Warriors" komandā ieradies Marks Džeksons, kuram šī būs debijas sezona kā galvenajam trenerim. Iepriekš Džeksonam bijusi veiksmīga karjera NBA kā saspēles vadītājam, bet pēdējos gadus viņš bijis basketbola apskatnieks. Tagad Džeksonam iespēja izmēģināt savus spēkus pavisam citā līmenī, esot galvenajam noteicējam komandā. Džeksons pazīstams kā teicams iedvesmotājs un motivētājs, kā arī treneris, kurš uzsvaru liek uz aizsardzību. Jau tuvākajā laikā būs iespējams pārliecināties cik ļoti tas piepildīsies realitātē.

Goldensteitā pārliecināti: Biedriņš ir atgriezies

NBA bez basketbola bija vairākus mēnešus, bet tagad viss atkal atgriezies. Tāpat atgriezies lieliskā formā ir arī Andris Biedriņš, par kura gatavību "Warriors" nometnē pagaidām bijuši tikai atzinīgi vārdi. Kā raksta vietējias laikraksts Contra Costa Times, tad dodoties šī vakara spēlē, vislielākā intriga ir tieši par Biedriņu. "Warriors" pamata saspēles vadītājam Stefanam Karijam bija trīs vārdi, lai raksturotu savu centru: "Drē ir atgriezies."

Tam pamatā bijis kārtīgs treniņu darbs starpsezonā. Sešas nedēļas 25 gadus vecais basketbolists pabija Santabarbarā, trenējoties sporta zinātnes centrā "Peak Performance Project". Tur vispirms tika savesta kārtībā spēlētāja veselība, bet pēc tam strādāts pie dažādu atlētisko īpašību uzlabošanas. Ieguldītais darbs Biedriņam klāt nesis septiņus kilogramus svara, bet ātruma īpašības tikušas saglabātas. Biedriņa lēciens pieaudzis par četrām collām jeb aptuveni desmit centimetriem, kā arī uzlabota izveicība.

"Jā, varu teikt, ka esmu 100% gatavs. Izdarīja to, kas bija jāizdara un domāju, ka viss izvērtās ļoti labi," tā par savu gatavību saka pats Biedriņš. "Viņš nebija apmierināts ar zaudēšanu un visām neveiksmēm. Viņam bija apnicis zaudēt un domāja, ka pie tā vainīgs ir viņš," motivējošos faktorus uzskaitījis "Warriors" ģenerālmenedžeris Lerijs Railijs. Lai sekmētu sava centra atgūšanos, "Warriors" ieteica Biedriņam apmeklēt sporta psihologu, kam spēlētājs piekrita. Biedriņš devās uz Toronto, lai tiktos ar doktori Danu Sinklēru, kas viņam palīdzēja atbrīvoties no negatīvā un ieteica, kā labāk koncetrēties. "Biju gatavs darīt jebko. Tas ievērojami palīdzēja," apmierināts sporta psiholoģes ieguldījumu ir Biedriņš.

Tāpat par labu nākusi savas personīgās dzīves nostabilizēšanās, kur Biedriņš sagaidījis ģimenes pieaugumu un saderinājies. Arī jaunais treneris ir Andrim pa prātam, saka spēlētāja aģents Bils Dafijs. Biedriņam ir dots jauns sākums un iespēja atkal atgriezties vai pat pārspēt to spēlētāju, kas iepriecināja daudzus basketbola fanus. Pirmā iespēja pierādīt sevi jau šonakt, kad pretī Sakramento "Kings". Spēles sākums pulksten 5:30 pēc Latvijas laika un tiešraidē to rādīs arī amerikāņu NBA TV kanāls.

Izmantotie resursi:
NBA.com
San Francisco Bay Area — News, Sports,...
Home - ContraCostaTimes.com

1 2 3 89 komentāri

 +17 [+] [-]

, 2011-12-17 20:55, pirms 13 gadiem
Domāju ka gan GSW, gan Biedriņam šī būs lieliska sezona!

 +21 [+] [-]

, 2011-12-17 20:58, pirms 13 gadiem
nu, ko, būs jāievērtē kā Andris vol.2 izskatās.

  +3 [+] [-]

, 2011-12-17 20:58, pirms 13 gadiem
Peec speeles tik varees spriest ir vinsh palicis labaaks vai nav!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-12-17 21:02, pirms 13 gadiem
Aizsardzība jau nu būs labāks, bet kā ar uzbrukumu, kur galvenais ir abiem mazajiem pašiem savā starpā saspēlēties, un mūsējam iedot bumbu tad kad galīgi nevajag viņam to.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-17 21:02, pirms 13 gadiem
Prime Time rakstīja: Šas sāksies Knicks vs Nets.
kur var redzēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-17 21:04, pirms 13 gadiem
Nedomāju, ka viņš spēlēs. Tāpēc neiespringstat par daudz. Tā tomēr ir pārbaudes spēle. Un vakardien ļoti daudzi no starta pieciniekiem nespēlēja, savu komandu spēlēs.

     [+] [-]

, 2011-12-17 21:06, pirms 13 gadiem
Prime Time rakstīja: Šas sāksies Knicks vs Nets.
interesanti kāpēc NBA TV nerāda..

pēc bildes un nba.com nopratu, ka būs.
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-12-17 21:09, pirms 13 gadiem
kad Heat pirmaa spele?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-12-17 21:11, pirms 13 gadiem
Prime Time rakstīja: Nu Biedriņš sev baigi ir ko garantējis? Domāju, stabili redzēsim viņu spēlējam.
Uhm, jā. Viņš ir starta piecinieka spēlētājs. W's sastāvā nav neviena, kurš produktīvi spētu viņu aizvietot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-12-17 21:21, pirms 13 gadiem
Trollface rakstīja: interesanti kāpēc NBA TV nerāda..

pēc bildes un nba.com nopratu, ka būs.
kā jau parasti, viņi labāk parāda kkādus vecus playoffus

  +1 [+] [-]

, 2011-12-17 21:23, pirms 13 gadiem
lambijs rakstīja: kā jau parasti, viņi labāk parāda kkādus vecus playoffus
nba tv latvijaa un nba tv usa ir divas dazhaadas lietas. usa arii tagad raada

  +6 [+] [-]

, 2011-12-17 21:24, pirms 13 gadiem
Pēc virsraksta var spriest, ka Biedriņam pieaudzēta trešā roka vai kāja. ''Uzlabotais Biedriņš''

     [+] [-]

, 2011-12-17 21:27, pirms 13 gadiem

     [+] [-]

, 2011-12-17 21:45, pirms 13 gadiem
barclay7 rakstīja: nba tv latvijaa un nba tv usa ir divas dazhaadas lietas. usa arii tagad raada
Muļķīgi, ka tā.
Vismaz Goldensteitas spēli NBA TV rādīs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-12-17 22:03, pirms 13 gadiem
bez uzlabotā Biedriņa būs interesanti paskatīties uz spēlētāju, kam ir izveidojies milzīgs fanu pulks ASV, lai gan viņš vēl nav aizvadījis nevienu spēli NBA, tas ir Džimers Fredete.

  +3 [+] [-]

, 2011-12-17 22:04, pirms 13 gadiem
Būs jāievērtē Andra sodiņu tehnika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-12-17 22:19, pirms 13 gadiem
Un tomēr, visi aizmirst viņa traumas un pārlieku ātros cenienus dabūt šo laukumā, lai gan potīte nav saārstēta. Kas, savukārt, psiholoģiski sadragā cilvēku. Kā arī tavs pēdējais teikums pasaka visu. Staigā tālāk un nelien basketbola sadaļā.
sandis444 rakstīja: Biedriņš nav starta piecinieka speletajs! Jā pie Smārta bija, par veciem nopelniem, bet reāli viņš ir daudz sūdīgāks par to pašu Braunu par ko smejas vis NBA! Vismaz pēc statistikas pēdējos 2vos gados noteikti latvietis ir sūdīgāks!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-17 22:24, pirms 13 gadiem
"Uzlabotajam Biedriņam" <--- camon

Nesāksim fanot jau pirms laika kā būs to redzēsim tikai pēc laika. Varbūt kārtējais "čiks" vien tur sanāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-12-17 22:26, pirms 13 gadiem
Laj nu veicas , bet nepiekritishu ka pec shis speles vinju vares vertet, jo 1 spele. bet nu pec kadam 5-6 gan vares teikt . Labs- vai tas pats nejega

  -3 [+] [-]

, 2011-12-17 22:28, pirms 13 gadiem
Prime Time rakstīja: Tā vien liekas, ka nemaz negribi redzēt patieso situāciju.

Ja viņš šovakar tiks pie 25+ minūtēm, tad viennozīmīgi sagaidu DD.
Kurš no ko ceļ debesīs. Es saku to, ka šīs ir pārbaudes spēles un ir maza iespēja, ka Biedriņš dosies laukumā. + vēl fakts, ka W's nav labāka C pozīcijas spēlētāja uz doto brīdi. Ja viņi būtu paņēmuši to pašu Džordanu, tad Biedriņš dotos prom. Nevajag spiest ārā informāciju, kuru neesmu minējis. Biedriņa nespēlēšana izlasē un sliktais sniegums W's komandā ir vairāk saistīts ar psiholoģisko daļu, kur ir vainojams Lī egoisms laukumā. Traumas un izlases dzerstiņa skandāls, ko, acīmredzot, Biedriņš nespēja sagremot. Ja tagad šim ir ārlaulības sīkais un prāts nostājas, kur vajag, tad visam būtu jābūt labāk nekā 2007. gada sezonā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 89 komentāri