Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Broncos" pagarinājumā pārspēj "Bengals"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Broncos" pagarinājumā pārspēj "Bengals"
Brendons Makmanuss sit garām vārtiem.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārās sezonas pirmspēdējās spēļu nedēļas noslēdzošajā mačā tikās Denveras "Broncos" un Sinsinati "Bengals". Cīņa par uzvaru izvērtās tik spraiga, ka labākās vienības noteikšanai bija nepieciešams pagarinājums, kurā ar 20:17 uzvarēja "Broncos".

Jāsaka uzreiz, ka sezonas sākumā abu komandu duelis izskatītos citādāk, taču tā kā savainojumus ir guvuši abi šo vienību pamatsastāva saspēles vadītāji, tad pirmspēdējā nedēļā uzbrukumus vadīja rezervisti. Denverai tas bija Broks Osveilers, bet Sinsinati – Eidžejs Makarons.

Jāsaka, ka abi saspēles vadītāji parādīja līdzīgu spēli, taču neviens no viņiem nebija izcils. Makarons labi novadīja mača pirmo pusi, taču otrajā spēles daļā bija pablāvs un viņam bija problēmas ar tālo piespēļu precizitāti, bet Osveilers mača pirmajā pusē nespēja atrast savu spēli, tamdēļ otrajā cīņas pusē nācās spēlēt no iedzinēju pozīcijām.

Līdz ar to, cīnoties ar neveiksmēm un priecājoties par labām epizodēm, abas komandas pamatlaiku noslēdza pie rezultāta 17:17, lai gan viss varēja izrādīties citādi, ja Denveras komandas kikeris Brendons Makmanuss spēles pamatlaika izskaņā būtu realizējis 45 jardus tālu brīvsitienu. Diemžēl viņa raidījums izrādījās pagalam neprecīzs un tas mačam piešķīra īpašu drāmu.

Atrisinājums pienāca pagarinājumā, kad jau pieminētais Makmanuss realizēja 37 jardu brīvsitienu, tādējādi reabilitējoties par pirmo neveiksmi. Tiesa, Ohaio štata komandai vēl bija iespēja atspēlēties, ko viņi gan neizmantoja, jo vienā no pēdējā draiva izspēlēm pazaudēja bumbu, kuru savā īpašumā ieguva Kolorado vienību pārstāvošais Demarkuss Veirs.

Līdz ar šo uzvaru Denveras "Broncos" ir garantējuši sev vietu izslēgšanas mačos. Pašlaik ir palikušas vairs tikai divas vietas izslēgšanas cīņām un abas ir AFC konferencē. Hjūstonas "Texans" pēdējā regulārās sezonas nedēļā ir jāpacenšas saglabāt sava pirmā vieta dienvidu divīzijā, neļaujot Indianapolisas "Colts" komandai viņus apsteigt, bet Ņujorkas "Jets" ir jāpārspēj Bufalo "Bills" komanda, lai neatstātu cerības "Steelers" vienībai no Pitsburgas. Tiesa, Bufalo komandas galvenais treneris Rekss Raiens, kura iepriekšējā darba vieta bija tieši "Jets" komandā, jau ir paziņojis, ka viņa "Bills" sezonas pēdējam mačam gatavosies ar īpašu nopietnību un attieksmi.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2015-12-29 12:49, pirms 9 gadiem
izskatās vienkārši. go colts!
Colts need 10 things to break right for playoff...

     [+] [-]

, 2015-12-29 13:14, pirms 9 gadiem
Bez Daltona būs one and done, ar Daltonu šobrīd novājinātajā AFC varam uzvarēt ikvienu

     [+] [-]

, 2015-12-29 13:15, pirms 9 gadiem
Bet arī pakāst, protams, varam ikvienam Karstākās komanda šobrīd AFC ir Chiefs un Jets, abas būs ļoti, ļoti bīstamas ikvienam

     [+] [-]

, 2015-12-29 13:59, pirms 9 gadiem
Ar ko gan Chiefs šogad izceļas, ka liek tev domāt, ka spēs kko vairāk kā parasti??? Game manager sācis dot TD WR virzienā?

     [+] [-]

, 2015-12-29 14:41, pirms 9 gadiem
afc var uzvarēt jebkura no atlikušajām komandām.