Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Skandāls NFL draftā: favorīts Tansils zālītes video dēļ noslīd uz 13. vietu

Rolands Eliņš

Skandāls NFL draftā: favorīts Tansils zālītes video dēļ noslīd uz 13. vietu
Laremijs Tansils
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā futbola līgā (NFL) drafta pirmajā trijniekā vieta tika atvēlēta Lamerijam Tansilam, taču tieši pirms drafta viņa „Twitter” profilā tika publicēts video, kurā viņš redzams gāzmaksā un smēķējot marihuānu.

Amerikāņu futbolists Lamerijs Tansils vairākās NFL drafta prognozēs vēl šonedēļ tika minēts pirmajā sešiniekā, vairāki NFL apskatnieki ierindoja viņu arī drafta pirmajā trijniekā. Taču tas viss aizvadītajā naktī mainījās pēc viena tvīta Tansila „Twitter” profilā – tajā parādījās video, kurā Tansils nofilmēts gāzmaskā un smēķējot marihuānu.

Līdz ar to draftā viņa vērtība ļoti strauji kritās, un visas pirmā desmitnieka izvēles komandas Tansilu palaida garām. Viņu ar 13. numuru izvēlējās Maiami „Dolphins”, un pat šādu izvēles numuru NFL apskatnieki norādīja kā pārsteidzoši augstu.

Tansils jau iepriekš bija raksturots kā skandalozs amerikāņu futbolists ar smagu raksturo, taču viņš pats apgalvo, ka viņa „Twitter” profils ticis uzlauzts un viņš pats attiecīgo video nav publicējis. Tansils gan nenoliedza, ka video redzamā persona ir viņš pats, taču norādīja, ka video ierakstīts pirms vairākiem gadiem un viņam šobrīd nav problēmu ar narkotikām.

Tansila problēmas gan ar to ne tuvu nav beigušās, jo viņa pirmajā preses konferencē pēc drafta viņam tika uzdots jautājums par naudas pieņemšanu no sava „Ole Miss” universitātes komandas trenera. Informācija par šādu notikumu tika pavēstīta Tansila „Instagram” profilā, arī par kuru Tansils apgalvoja, ka tas ticis uzlauzts.

Taču Tansils preses konferencē apstiprināja, ka pieņēmis naudu, lai viņa māte varētu samaksāt elektrības rēķinu 305 dolāru apmērā. Savukārt pēc nākamajiem žurnālistu jautājumiem Tansila aģents pārtrauca preses konferenci un izvadīja savu klientu no telpas, neļaujot viņam atbildēt.

Saskaņā ar NCAA likumiem, spēlētāji nedrīkst saņemt algu, un uzsākta izmeklēšana par šo incidentu. Tansils jau pagājušajā sezonā tika sodīts par NCAA likumu apiešanu un dažādu priekšrocību saņemšanu par savu dalību komandā. Savukārt šodien paredzētā Tansila tikšanās ar medijiem atcelta sportista sliktās pašsajūtas dēļ. Vismaz tā paziņoja viņa pārstāvji.

Attiecīgie tvīti un ieraksti „Instagram” ātri tika izdzēsti, taču interneta lietotāji paspēja tos pārpublicēt.

     [+] [-]

, 2016-04-30 00:00, pirms 8 gadiem
Savā ziņā pareiza rīcība, jo priekš kam vajag spēlētāju kurš neuztur sevi maksimālā fiziskā kondīcijā, vēl pirms drafta atļaujas relaksēties nav pareiza rīcība!

     [+] [-]

, 2016-04-30 00:38, pirms 8 gadiem
it kā atcēla, bet pēc tam notika. šī gada drafta labākais prospekts patiesībā maz sačakarēja sev karjeru. tāds pusskandāliņš vien sanāca.

     [+] [-]

, 2016-04-30 02:09, pirms 8 gadiem
Lādzīgs