Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Menings paziņo par leģendārās NFL karjeras beigām

Rolands Eliņš

Menings paziņo par leģendārās NFL karjeras beigām
Peitons Menings aiziet kā uzvarētājs
Foto: AFP/Scanpix

Par karjeras beigām šodien aizvadītajā preses konferencē oficiāli paziņojis Nacionālās futbola līgas (NFL) pieckārtējais MVP un divkārtējais čempions Peitons Menings.

„18 gadi nav joka lieta,” ar pūlēm valdot emocijas, pie medijiem vērsās Peitons Menings. „18 ir labs skaitlis. Pēc 18 sezonām NFL es šodien lieku punktu savai karjerai profesionālajā amerikāņu futbolā.”

„Es cienu šo spēli,” turpināja Menings, kurš visas uzrunas laikā bija emocionāli ļoti saviļņots. „Es mīlu amerikāņu futbolu. Tāpēc jums nevajag šaubīties un prātot, vai man tā pietrūks. Pavisam noteikti, ka pietrūks.”

Peitons Menings piecas reizes ticis atzīts par NFL sezonas vērtīgāko spēlētāju, kas ir līgas rekords. Divreiz viņš aizvedis savu komandu līdz uzvarai ASV sporta prestižākajā spēlē - „Super Bowl” izcīņā, turklāt otro reizi Menings to paveica savā pēdējā sezonā, kas ļauj viņam NFL atstāt kā čempionam.

Viņš ir vienīgais saspēles vadītājs NFL vēsturē, kurš uzvarējis „Super Bowl” ar divām dažādām komandām – Indianopolisas „Colts” un Denveras „Broncos”. 39 gadus vecajam Meningam pieder vairāki NFL rekordi, un vairāku prestižu ASV mediju vērtējumā viņš atzīts par jaunās tūkstošgades pirmās dekādes labāko NFL spēlētāju.

NFL karjeras lielāko daļu Menings pavadīja „Colts” rindās, bet 2012. gadā pēc neveiksmīgas sezonas abas puses vienojās pār sadarbības pārtraukšanu. Menings pārcēlās uz Denveru, kur aizvadīja pēdējos gadus savā karjerā. Viņa līgumā ar „Broncos” vēl bija paredzēta viena sezona, taču Menings pēc ilgām pārdomām jau sestdien bija informējis savus draugus un ģimeni par lēmumu beigt karjeru. Vakar viņš savus nodomus paziņoja arī „Broncos” vadībai, kura šodienas preses konferencē notiekošo nosauca par vēsturisku dienu visā amerikāņu futbolā.

"Es cīnījos kā nākas, un nu esmu pabeidzis savu ceļu NFL pasaulē," ar šādiem vārdiem uzrunu medijiem noslēdza Menings.

Izmantotie resursi:
Emotional Peyton Manning officially announces...

     [+] [-]

, 2016-03-07 21:39, pirms 8 gadiem
Leģenda!

     [+] [-]

, 2016-03-07 21:40, pirms 8 gadiem
Oh no!

GOAT aizgāja kā uzvarētājs - ne katram tas ir pa spēkam!

     [+] [-]

, 2016-03-07 22:08, pirms 8 gadiem
Amizanti, ka man kā cilvēkam, kurš aktīvi seko līdzi ne viena vien sporta veida aktivitātēm, šis uzvārds neizraisa nekādas emocijas. Laikam jau jāsaka, ka ar NFL esmu totāli uz "Jūs".

     [+] [-]

, 2016-03-07 22:10, pirms 8 gadiem
Futbolā tas būtu tāpat kā Messi paziņotu par karjeras beigām.

     [+] [-]

, 2016-03-07 22:28, pirms 8 gadiem
Aizgāja kā uzvarētājs!

     [+] [-]

, 2016-03-08 01:12, pirms 8 gadiem
rihardilio rakstīja: Amizanti, ka man kā cilvēkam, kurš aktīvi seko līdzi ne viena vien sporta veida aktivitātēm, šis uzvārds neizraisa nekādas emocijas. Laikam jau jāsaka, ka ar NFL esmu totāli uz "Jūs".
esmu redzeejis peedeejo gadu laikaa paaris speeles,liidzi nesekoju,bet nu Peitons Menings man asocieejas ar sho sportaveidu

     [+] [-]

, 2016-03-08 11:09, pirms 8 gadiem
vispār jau, ja nebūtu pats aizgājis - būtu atlaists, jo viņam līgums uz nakamo sezonu par 19000000.